autor | správa | ||
minno modelár ![]() Príspevkov: 28 Moje modely Poslať správu |
Cafte hosi, @andrej11, myslim ze sme sa aj stetli, ked som bol lietat s Marosom, vtedy jak zlomil rameno ![]() ![]() odkaz na Youtube moj stroj: ![]() ![]() ![]() |
||
andrej11 modelár ![]() Príspevkov: 269 Moje modely Poslať správu |
minno: ved dobre na to ideš. Len ak si si nie isty tak daj bacha na tie velke stromy. Ked to tam zostane je to problém. |
||
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
Je fajn tu stretnut niekoho s podobnymi skills ako mam ja ![]() |
||
Geli modelár ![]() Príspevkov: 151 Moje modely Poslať správu |
Na prívode mám 680uF ,ale rušenie je.Roztočenie motorov nemá vplyv,ESC má asi fitre v sebe.Skúsim ešte vybrať samotnu kameru a VTX a spojiť to mimo koptery.Ale ďakujem za radu,skusim zvýšiť hodnotu kondíka na napájaní. |
||
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Kde v BA je to miesto občas som tam alebo prechádzam cez BA a išiel by som si zalietať . Je na tej našej mapke ![]() |
||
misosz modelár ![]() Príspevkov: 90 Moje modely Poslať správu |
Caute. Tak som nahodil foxeer arrow 2. V porovnani s lowcost kamerou co som mal... No neviem. Je rychlejsia ale...asi je zle nastavena?! odkaz na Youtube |
||
Noro, na mapke je to oznacene ako “Pri strku” dostanes sa tam z Dolnozemskej ul kde treba odbockt k ekonomickej univerzite a potom hned doprava, nie ku skole. Pokracujes dalej az na koniec a v zatacke odbocis doprava po strkovej ceste, tam je mala plocha kde ja nechavam auto a pokracujem peso cez hradzu polnou cestou smerom na Rusovce. |
||
costa modelár ![]() Príspevkov: 27 Moje modely Poslať správu |
Ja som bol trosku potrenovat v lese (asi 5. let tento rok) a zistil som ze mam dost rozladenu kopteru. ![]() odkaz na Youtube |
||
snail.fpv modelár ![]() Príspevkov: 300 Moje modely Poslať správu |
kondik na napajanie minimalne 1000uF.. ale kriticke rusenie riesia niekedy az kondiky priamo na ESC.. ake su tam regle?.. aksom sa pytal sorry ale nepamatam si vsetko ![]() |
||
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
no skúsim to niekedy nájst. |
||
Ved je lepsia ako ked som ju mal ja nahodenu ![]() ![]() ![]() Co ti chyba? skusim pomoct v ramci moznosti... aa este mas ten housing u mna aj s drziakom k nej.. |
||
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
|
||
Geli modelár ![]() Príspevkov: 151 Moje modely Poslať správu |
Mám tam Racerstar RS30A Lite 30A Blheli_S BB1 |
||
Zavadzam novu povinnost ![]() ![]() Kde to je.. dvihalo ma zo stolicky ked som to pozeral ![]() Geli: skus dat na kazdy regel 330uF kondik.. co to spravi.. alebo alternativa daj na napajanie VTXu a kamery.. a skus.. kondikov na quade nie je nikdy dost ![]() ![]() |
||
Este pred hodinou som mal tie iste regle a ziadny sum v obraze som nemal |