autor | správa | |
mirec46 modelár ![]() Príspevkov: 137 Moje modely Poslať správu |
Ahojte, tak som trafil, ze sa tu preberaju momentalne aj brile... Ak niekto nosite dioptricke okuliare a zaroven lietate fatshark brile, tak mozem tieto sosovky odporucit. Su kvalitne a rychlo k dodaniu. Podla lekarskeho predpisu zadate parametre, pripadne sa da rychlo poradit s vyrobcom. Navyse vyrobca ponuka refund za recenciu. Cize myslim, ze sa oplati ![]() A tu je moja strucna recenzia. Prosim pozrite, nech mam par vzhliadnuti a podari sa mi ziskat refund ![]() odkaz na Youtube Navyse sa zasmejete na mojej polnocnej anglictine |
|
snail.fpv modelár ![]() Príspevkov: 300 Moje modely Poslať správu |
Info c.1 pre kazdeho kto bral motory, zajtra nam ich posielaju. Info c.2 Kto ma zaujem o Runcam Swif2 Rotorriot edition (ma navyse oproti klasickej Swift2 prepinanie profilov) tak nech mi napise spravu. Cena 40e ![]() Info c.3 Rozputal sa nejaky Chameleon osial tak kto chcete tak s plnou zarukou za 95e, info takisto sprava ![]() ![]() |
|
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
Coll english ![]() ![]() |
|
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
Ked si uz zacal ![]() Je nejaky zasadny rozdiel medzi Foxeer Arrow V3 a touto RunCam Swift2? (Nemyslim riot verziu s moznostou profilov, ale standardnu) |
|
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
Ja dakujem Jirif za rozbehanie paradnej ficurky v dnesnom hnusnom jesennom pocasi je super doladit si kameru rovno na okuliaroch bez potreby joysticka kniplami. Betaflight je super. Ako na to: https://github.com/betaflight/betaflight/wiki/FPV-Camera-Control-(Joystick-Emulation) |
|
No kedze vlastnim obe, mozem povedat ze rozdiel je dost dramaticky. Sam som bol najskor proFoxeer lebo som mal ArrowV2 2 kusy aj V3 a bol som spoko. Potom som si povedal, ze skusim swift2 a sklamal som sa. Problem bol vsak v tom ze seom mal zrejme vadny kus alebo som ju poskodil hned na zaciatku nejako ale v protisvetle mi blikal obraz do oranzova. Potom som poskusal vselico (Eagle2-tragedia, Owl2- na vecer a na noc uplna fantazia, cez den slabsi priemer, flashovala ako Eagle2) a nakoniec som opat skusil Swift2 a v tom momente u mna Foxeer skoncil. Dovody su nasledovne: - 2.5 cocka na Swifte - malicka menej nachylna na poskodenie a nema take poduskovite skreslenie ako maly 2.5mm od foxeeru(kto chce wow factor moze si tam prasknut RC25G (ak foxeer HQ) - spracovanie obrazu ma Swift daleko lepsie ako arrow, hlavne protisvetlo. Na arrowe mas napr od slnka vertikalnu ciaru cez cely obraz, na swifte som nic take nebadal. - moje arrowy su ovela viac nachylne na odlesky ale to je sposobene tym ze maju HD cocky s velkym prednym elementom. - zaepoxidovany senzor. ArrowV2 nema nic, ArrowV3 ma nieco ale vyzera to viac ako hotglue nez epoxy. - mensie telo (zadna stena je vnorena do tela (foxeer ma zadny kry co kameru predlzuje o cca 1mm - blbost ale v tesnom builde pomoze ked tam nechces riesit mini alebo mikro kameru) - vaha 12g Swift2 vs. 16g ArrowV3 (aj V2 co ma prave prekvapilo dost nakolko ma V3 oproti V2 kovove telo.. mam ich vsetky 3 prave vedla seba na stole) - detail ale spomeniem - OSD kabel Runcam odpojitelny, foxeer napevno v konektore - rozdiel je v umiestneni otvorov na mikrofon a samotnych mikrofonov na doske - swift2 zozadu, arrowV2 spredu, arrowV3 otvor na tele nema ale mikrofon ma rovnako spredu ako v2 kedze je to aj na pohlad ta ista doska, a podla toho ako sa chovaju aj ten isty FW ![]() ![]() uff.. necakal som ze z toho bude takato porovnavacka ale ked mi uz lezali vsetky 3 na stole tak mi to nedalo ![]() |
|
Pecka! Necakal som tak detailne porovnanie. Velka vdaka! |
|
ani ja nie ![]() |
|
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
Za mňa zjednodušeno: Arrow 3 (mám) - Nedomyslená, miestami až tragicky zle navrhnutá kamera Swift 2 (mám) - Radosť to montovať a radosť s tým lietať. Je vidno, že tie runcam swift navrhuje niekto, kto dobre vie, čo robí, to sa o arrow povedať bohužiaľ nedá. Popis oboch tých kamier je skoro rovnaký a funkcie tiež, ale swift je kus v predu. Má zaepoxidovaný senzor čo sa neodtrháva od plošáku pri nárazoch, OSD konektor zvlášť od hlavného konektora a hlavne kompatibilný s tými OSD nastavovátkamy, ktorých má každý plnú prdel (foxeer má nejaké svoje vlastné nastavovátko s opačným konektorom, čo sa mi hneď po vytiahnutí z krabice pokazil ![]() |
|
dikes ![]() |
|
Mirec, kolko potrebujes tych videni aby ti to refundovali? |
|
@JurajD No ujo z tej firmy mi presne cislo nedal, len ze ten prispevok-recenzia musi mat nejaky "traffic" - teda cim viac, tym lepsie a vacsi refund. Zatial mam 80 pozreti na YT a par na Rcgroups. Este to idem dat na FB skupiny. Cize ak mozes, pozri to video prosim na mobile, na pc v praci, na pc doma a tak ![]() DAKUJEEEEM vsetkym ![]() |
|
TOMMY-PC modelár ![]() Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu |
|
|
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
Tommy kukni tu http://i.imgur.com/6mTsil8l.png http://i.imgur.com/WGX3ijhl.png ..inac super benchtest lipoliek kto este nepozna ![]() http://www.lipobench.com/index.php?page=Ranking |
|
|