autor | správa | |
-mio- modelár ![]() Príspevkov: 292 Moje modely Poslať správu |
Norberto: ![]()
Ale super ze ti to uz ide... |
|
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
|
|
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
Tak som sa nechal uniest a objednal Kiss FC aj ja, este potrebujem doriesit motory. Nejak sa neviem rozhodnut medzi: EMAX RS2306 2400KV T-Motor F40 III 2400KV BH Returner R5 2450KV (niesu skladom) Vrtaju v hlave aj tie Armattan oomph velvet |
|
snail.fpv modelár ![]() Príspevkov: 300 Moje modely Poslať správu |
|
|
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
stary, tak to je megaluxusne video! hudba, strih, perfektne si sa s tym vyhral! neclovek ja som gui v RF pochvalil ze je prikladne ze takym smerom by sa mali uberat vseci ![]() ![]() ![]() (inac smer otacania motorov si viem aj ja v kisse takto jednym klikom ovladat ![]() |
|
snail.fpv modelár ![]() Príspevkov: 300 Moje modely Poslať správu |
Dik ![]() ![]() |
|
-mio- modelár ![]() Príspevkov: 292 Moje modely Poslať správu |
Thinky: Na tvojom mieste by som ten RF1 uz davno vyskusal, tych 100e za fc a esc nie je zas az tak vela vzhladom na to ake komponenty bezne pouzivas. Darmo budete porovnavat videa, pokial to nebude ta ista koptera (okrem fc). |
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Dnešný skúšobný let s kiss fc trochu sme sa zoznamovali kvalita videa nič moc . Moje pocity fajn je to niečo iné ako BF nastavenia podla Tinkiho ale to si ešte upravím . odkaz na Youtube |
|
-mio- ved mne to je jedno mi sa s neclovekom len podpichujeme ![]() ![]() ![]() odkaz na Youtube norberto to ta kamera tak sklbane nataca? ci ten quad tak sklbano lieta? ![]() inac skus aj default pidi.. chad nowak lieta s default pidmi aj ked nema problem si to vyladit mozno spravim aj ja video ako nastavit kiss fc a ako to lieta v defaulte.. |
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Netuším čo to je ale v okuliaroch to je v poho možno ako som to kopíroval do PC , mám runcam 2 predošlé videa to nerobili. Aj bez úpravy je to tak, ako keby sem tam skočilo to video. odkaz na Youtube |
|
najvyssi cas spravit upgrade HD kamery ![]() |
|
|
|
Mio: Nemusí investovať 100€. To nieje kiss že ti ku tomu treba ich regle aby to letelo najlepšie ![]() ![]() Thinky: Návrh na to video - s tými default pidmi skús zalietať normálne ako lietaš freestyle, tak najlepšie bude prakticky viditeľné ako to letí a potom skús robiť veci typu prudká otočka rovno do propwashu, ostrý roll/flip nech vidno bouncebacky atď a potom presne to isté sprav s naladeným strojom. To isté spravím aj ja s RF. |
|
otazka na KISS FC majitelov, Dshot pojde len s KISS ESC alebo aj s Blheli_s ? |
|
Aj s BLHeli_s |