autor | správa | |
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
jo to som uz cital na viacerych zdrojoch, tiez sa chystam kupit KISS FC a ako prve ten USB konektor zalejem do tavneho lepidla |
|
JiriF modelár ![]() Príspevkov: 184 Moje modely Poslať správu |
|
|
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
By som to musel spravit na vsetkych kabloch co mam v krabici, vzdy vytiahnem nejaky iny |
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Dnes som po odpájal všetky káble a ono to išlo tak som to napojil nespať a nastavil všetko dal som Save a je to znova v P.... definitívne sa vraciam na BF ak tak niekedy radšej vyskúšam RF . Kiss je pre mňa obrovské sklamanie kopa práce kopa nervov . |
|
airacutie modelár ![]() Príspevkov: 266 Moje modely Poslať správu |
Nepostnes sem este foto zospodu a zvrchu ako to mas zapojene? Alebo si si isty ze to mas zapojene spravne? |
|
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
Moc sa smejem ![]() ![]() ![]() Norberto upokoj sa, ľudia sa ti tu snažia pomôcť a ty len nadávaš. Pofoť to, skus to nastaviť a uložiť odpojené. Príde mi to ako kokotina že keď to máš odpojené ti to ide a keď to zapojiš tak to ísť prestane a obviňuješ dosku... |
|
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
ja sa smejem ze on ani nechce pomoct ![]() ![]() ![]() ..ale tak kto nato ma nech ma aj 20 dosiek v kute ![]() ![]() edit: vies kolko krat mi zhoreli kiss18 regle? kolko fc bolo pokazenych? jeden kiss mi nesiel pwm vystup na motor druhy kiss mi odpadlo usb dalsi kiss mi znicil vsetky esc.. a ajtak tu dosku milujem! a ked som skusal aj BF tak som sa hned vratil na kiss.. flyduino mi vyreklamoval asi 3 FC bez slova napr odtrhnuty usb.. ktory som si dokazal sam napajkovat a oni mi poslali bez slova novy FC ze ich to mrzi.. alebo raz stacilo na doske prepojit odspodu kablikom dve suciastky aby mi sla telemetria a tiez mi chceli poslat 4 FC zadarmo ale to som uz ani nechcel som im napisal ze to je v pohode ze nemam problem si to prepojit sam.. |
|
Tak pekne ste sa do mňa pustili, ja som mal už viac fc s BF a ani jedna mi nerobila problém. Mal som to pekne napajkované a išlo to až kým som nedal save, mimochodom už nejde ani flash. Mrzí ma to ale ja chcem lietať a to fc asi nie možno je vadné čo je dosť smutné dám vám ho niekomu ak chcete. |
|
no mozes mi ho poslat to bude isto nejaka somarina |
|
Ináč Vážim si vašu pomoc a dakujem za snahu. Ja sa lahko nevzdávam ale tri dni sa stým babrem a skúšal som už naozaj všetko ale už neide ani boot nedá sa ani flashnuť. Už som nahodil znovu svoju SP racing f3 ku. Ešte raz ďakujem a sory ak som niekoho urazil . Pošlem na budúci týždeň keď budem v práci pošli mi do ss adresu. |
|
Luciferian modelár ![]() Príspevkov: 88 Moje modely Poslať správu |
Norberto dones mi ho skúsim ho umňa. Máš to cestou s práce. |
|
OK potom ti ju vratim.. |
|
Ok ale asi bude po nej však vyskúšaj uvidíš. |
|
airacutie modelár ![]() Príspevkov: 266 Moje modely Poslať správu |
Niektori ludia su expresivnejsi ![]() ![]() |