autor | správa |
-mio- modelár ![]() Príspevkov: 292 Moje modely Poslať správu |
Thinky: velka vdaka, zacinam tomu rozumiet. Ale ako zbadam ze pidy zacali pracovat? Mam postupne zvysovat ten parameter v radiu v mixeri az to zrazu zacne same zvysovat otacky? |
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
pidi pracuju vtedy ked odarmujes motoy sa tocia chytis kopteru do ruky a motory ti ju budu vyrovnavat.. pokial ju nevyrovnavaju tak pidi nepracuju.. |
andrej11 modelár ![]() Príspevkov: 269 Moje modely Poslať správu |
Mio: rob to bez vrtul! Lebo ta rozseka ako mna. |
Andrej neboj, vrtule som este ani nerozbalil ![]() |
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
Bez vrtúľ sa stabilizácia skúša dosť blbo ![]() |
Neclovek: A bez vrtul ked ju spustis tak citis pocujes co robia motore ne? |
Cítiš iba yaw. Pitch a Roll stabilizáciu necítiš a z počutia sa to blbo odhaduje. |
No predpokladam ze ked zacne stabilizovat yaw, tak uz tie pidy pracuju vo vsetkych osiach. Tiez v kiss gui vidno signaly co sa posielaju do reglov, takze aj podla toho by to mohlo byt vidno. |
Tak to potom hej. |
Heissenberg modelár ![]() Príspevkov: 5 Moje modely Poslať správu |
Ahojte, tak je po vyplate a rozhodol som sa, ze si kupim kopteru, jednu uz doma mam je to f550 od dji, ale chcel by som nieco male vrtke ![]() Tuto temu som si poprezeral, ale niesom si celkom isty cim kopteru osadit, pretoze co sa pisalo pred par mesiacmi moze byt uz dnes stare. Poradili by ste mi teda s komponentmi ? Btw vysielacku mam Hitec Auroru 9. plus to chcem osadit goprom. Okuliare dokupim neskor ![]() Vopred dik za rady ![]() |
Dzino modelár ![]() Príspevkov: 352 Moje modely Poslať správu |
Taketo mam doma: http://www.aliexpress.com/item/Carbon-fiber-DIY-mini-drone-FPV-220-220mm-quadcopter-frame-for-QAV-R-220-F3-Flight/32689409789.html Za tu cenu je to super zostava - mozem odporucit. ESC su konstrukcne starsie (uz je BLHeli_S verzia LittleBee) a na zaciatok je to OK. Dokupil by som 3 liste vrtule KingKong 50x40x3. V mojich modeloch su fotky ako to mam poskladane. K tej Aurore potrebujes prijimac najlepsie S.BUS pripadne s PPM vystupom. |
Thinky: inak ono to vyzera ze tam nie je ziadna magia, stabilizacia zacina ked throttle signal z rx dosiahne hodnotu min command. Aspon tak sa mi to zda. Wiipro: mal si pravdu, pachne to dost zle. Navyse som musel zvysit teplotu, vobec sa to nechcelo tavit. |
Luciferian modelár ![]() Príspevkov: 88 Moje modely Poslať správu |
Tak konečne aj odo mňa ďalšie video... Dlhé opravy boli a nebolo možné lietať :/ odkaz na Youtube prečo nefunguje tento náhľad ? |
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
perfektne luciferian! dobre ti to ide ![]() ![]() z odkazu videa musis odstranit nakonci to "&feature=youtu.be " cize das link len takto https://www.youtube.com/watch?v=n5B33VIWeno |
Mam navyse 2ks SP racing F3 ak by niekto potreboval... |