autor | správa | |
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
No take nieco som asi potreboval pocut ![]() |
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Premýšľam že k čomu je ten quopa mod keď z 10 pádov 8 krát ohnem vrtulu. |
|
snail.fpv modelár ![]() Príspevkov: 300 Moje modely Poslať správu |
Noro - lietas zle vrtule ![]() |
|
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
Keď už na nič iné tak minimálne na to aby si pre koptéru nemusel chodiť ![]() |
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Lietam hq 5x4.8 ale aj5x4. 3 a obe sa ohnú po páde možno som ten pomer prehnal ale ohnú sa a vtedy quopa nepomôže. A ani vtedy keď sa zamotá do buriny. A prechádzka mi neuškodí ![]() |
|
No ja ti neviem... akurat lietam poslednu sadu HQ co som od teba bral, cyclony nemali taku spotrebu ![]() |
|
chlapci no ja neviem co s nimi robite ![]() ![]() |
|
ale jasne, vyrovnaval som, tu maju jasne navrch, cyclony sa malokedy podari vyrovnat. len ked bola do praveho uhla tak ani letiet ani vyrovnat, naraz do konarov tiez nerozchodili ![]() vcerajsiu exploziu regla a nasledny pad vrtule prezili bez ujmy ale rozhodne su zatial jasny favorit. Snail: ako dlho sa caka na chameleona od objednania? odkial to posielaju (customs...) ? |
|
no zalezi odkial si ho objednas.. ak priamo z armattanquads.com tak maju 5$ shipping worldwide (posielaju z Taiwanu tusim) ale tam neviem aka je cakacka.. z electricwingman.com (UK) mas moznosti tusim royal post alebo dhl, ja ich momentalne nemam.. po novom roku spravim zas nejaku zasobu aby bolo na cely rok ![]() ![]() |
|
jj planujem priamo z armattanquads.com cenovo to vychadza lacnejsie ako z UK aj v pripade ze to chyti colnica. Poison: ty si odkial kupoval? |
|
pokial si to das poslat tym 5$ shipping na sukromnu osobou tak si nemyslim ze ti s tym budu colnici robit haluze... ale to je len moj predpoklad... |
|
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
https://www.electricwingman.com/ Ja som radsej trosku viac nech som mimo colnice dufam ze to pride trochu skor cca 120 s dopravou. |
|
Ak to chyti colnica tak by som to mal mat za 107 ak som to dobre vyratal, este dva tyzdne a objednavam |
|
Cim dalej tym viac ludi mi opat pise kvoli chameleonom. Sam sa chystam doplnit letku o jeden 6" takze by sme to mohli zas dat dokopy ako naposledy. Rovnaka cena, rovnake podmienky. 95€ (plna zaruka) na vyber 5" a 6", strieborny alebo oranzovy. (je mozne prihodit aj nieco ine z ponuky Armattanu - Japalura, motory,...) Objednavku tipujem tak na koniec novembra, zaciatok decembra aby sme mali vesele Vianoce ![]() ![]() |
|
Luciferian modelár ![]() Príspevkov: 88 Moje modely Poslať správu |
Trošku nuda, testoval som novú HD kameru, nové pidy a nové rate, tak som bol dosť opatrný ![]() odkaz na Youtube |