autor | správa | |
noske modelár ![]() Príspevkov: 56 Moje modely Poslať správu |
ten primac co daval tinky za tie strasne prachy ... inak keby nbiekto siel kupovat ten raceflight z hobbikyngu, tak sa rad pridam .. ale ked mam platit 8e postovne tak sa mi to neopla ![]() |
|
jojak modelár ![]() Príspevkov: 78 Moje modely Poslať správu |
bez trackingu mas to za 1,68USD |
|
noske modelár ![]() Príspevkov: 56 Moje modely Poslať správu |
z HK mi zastavuju veci z ciny .. a z EU je to za 8 aj nieco |
|
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
|
|
andrej11 modelár ![]() Príspevkov: 269 Moje modely Poslať správu |
Thinky poopravim ta. Je to KOMUTACIA a nie komunikacia ![]() |
|
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
mas pravdu sorry ja som si to v anglictine zle precital ako communication ![]() |
|
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
Stavba Chameleona pokračuje ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A lietanie s Leopardom tiež: odkaz na Youtube A Žaba je navyše tak je v bazare ![]() |
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Nooo Puison vyzerá to dobre mne ho Ježiška zhabala dostanem ho až pod stromček, aspoň aj dcérka sa bude tešiť spolu so mnou ![]() Ona totiž napísala Ježišovi že chcem novy vrtuľník ![]() |
|
JurajD modelár ![]() Príspevkov: 868 Moje modely Poslať správu |
Poison, zem z reglov nepripajas spolu so signalom? |
|
Ne skusal som aj bez aj s nevidel som rozdiel na frogovi som nemal na leopardovi mam. Toto som vybral z froga tak som nedal. |
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Na 4in1 esc pripájaš tiež len signál káblik na fc. |
|
||
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
Zem sa vždy odporúča zapojiť. Hlavne pri regloch ktoré nemajú dosť kondikov môže nezapojená zem spôsobiť buď rušenie signálu a tým pádom špinavý chod (Multishot) alebo strátu hromady paketov (dshot), každopádne to má za následok horší flight performance aj keď to na prvý pohľad nemusí byť vidieť ani cítiť. |
|
Jj poznam teoriu velmi dobre aj o co ide a nevravim ze to treba robit ako ja. F4pro uz nema na doske na to prichystane nic nerataju s tym tak sa mi nechcelo ak bude problem dam to tam z vlastnej skusenosti vsak viem ze to skor bude ok. Dnes som ho prvy krat prevetral ide fasa. PS: Marek viem a davam za pravdu treba to tam davat a som si vedomi rizika. F4V5 pro to riesia takto ![]() |
|
snail.fpv modelár ![]() Príspevkov: 300 Moje modely Poslať správu |
|