autor | správa | |
noske modelár ![]() Príspevkov: 56 Moje modely Poslať správu |
uz som zacal tomu zhluku kablov a plosakov trosku viac verit a odvazil som sa aj na nejake zaujimavejsie miesto, ako 4 stromy na vajnorskom letisku zistil som ze nervozita sa okamzite prenasa do prstov, ze velky otvoreny priestor este neviem nejako rozumne ovladnut a ze kamera nemoze byt opreta priamo o karbon, ale musi tam byt nejaky soft prvok ![]() odkaz na Youtube |
|
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
Konečne som si našiel trocha času spraviť krátke video z poslednej zbehlosti ![]() ![]() odkaz na Youtube |
|
Slezina modelár ![]() Príspevkov: 44 Moje modely Poslať správu |
|
|
Norberto modelár ![]() Príspevkov: 228 Moje modely Poslať správu |
Tak tu je dnešné prve polietanie z Revolt V2 ,default pidi akurát rate je skitzo ešte si musím zvykať ale lieta to bohovsky dobre oproti BF. Neclovek Dik. Video som nestrihal ani needitoval mňa to totiž nebaví ![]() odkaz na Youtube |
|
Super! Som rád, že si spokojný ![]() |
|
Fakt som si to užíval, ešte musím naštudovať ako na ladenie pidou je to trochu iné ako BF. Marek nemáš nejaký tip mam martiana a BH R4 motory. |
|
Mám. Skús najprv nastaviť KD filter z pôvodných 40 na 55 (všetky tri) a dolu ako máš "quick change filtering" tak tam vyber možnosť low. Potom to troška preleť a skús teplotu motorov. Ak nebudú horúce tak filtre máš naladené a môžeš ladiť pidy ![]() Ďalej už to závisí od toho čo ladíš. Ak riešiš pomalý bounce back alebo pomalý propwash tak len dvihni Pčka (z 30% postupne až po cca 40%). Ak rýchly bounce back alebo propwash tak skús troška pridať Dčka (po zhruba 35%, viac by nemalo byť treaba) |
|
Vďaka vyskúšam cez víkend. |
|
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
||
Poison pekné až na toho ciklistu skoro si ho sundal, to by asi nebola sranda ![]() |
|
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
|
|
snail.fpv modelár ![]() Príspevkov: 300 Moje modely Poslať správu |
||
jojak modelár ![]() Príspevkov: 78 Moje modely Poslať správu |
chalani poradte daku dosku s OSD. moji kandidati - CL Racing F4 - DYS F4 pro - F4 Flame - Kakute F4 alebo nieco ine? (kiss alebo raceflight ee ![]() |
|
Hronecml modelár ![]() Príspevkov: 95 Moje modely Poslať správu |
Mam dys f4 a spokojný |
|
To bude ťažký výber keď dve najlepšie lietajúce dosky si z neho hneď takto vylúčil ![]() ![]() |