autor | správa | |
Leguan122 modelár ![]() Príspevkov: 16 Moje modely Poslať správu |
Thinky alebo aircute pošlete mi prosím link na to FC ? neviem to nájsť, vyhodí mi len naze32 stále |
|
Thinky modelár ![]() Príspevkov: 1008 Moje modely Poslať správu |
||
To už je trochu iná cena ![]() Ďalšia otázka: Keď zapojím buzzer rovno do FC čo to bude robiť ? V tom prípade sa zapája iba + a - ? žiaden signál kamsi ? |
|
ano zapaja sa iba plus a minus do fc ktore uz pusti doneho stavu alebo nie.. |
|
-mio- modelár ![]() Príspevkov: 292 Moje modely Poslať správu |
Thinky: v tej rc30 sa uz teda da nastavit aby sa pipak zapol pri failsafe, ako si pisal davnejsie? Skusal si to uz? |
|
ano RC 30 uz ma pipanie podla SOS a automaticky pipa ked je quad vo failsafe btw z dshotu som nadseny! lieta to neskutocne hladucko.. cistucko.. presne! odkaz na Youtube |
|
u naze32 ten buzzer funguje rovnako ? |
|
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
Marek predtym Ti to uz lietalo super rozdiel nie je vidiet skor ho asi citis pri lietani lieta Ti to super ale to uz aj predtym. |
|
je to hlavne cistejsie a presnejsie inac taka zaujimavost na najnovsej verzii dshot FW uz urobili buzzer z reglov.. to znamena ze pipaky uz nebude treba vlacit.. vseky 4esc pipaju celkom hasnym SOS tonom dokonca by sa mala dat nastavit aj hlasitost ale este som neprisiel ako nato |
|
airacutie modelár ![]() Príspevkov: 266 Moje modely Poslať správu |
wow, ze to nikoho doteraz nenapadlo ![]() |
|
neclovek modelár ![]() Príspevkov: 942 Moje modely Poslať správu |
blheli ESC to majú už roky ![]() |
|
poison modelár ![]() Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
Neclovek toto mali kiss 18a ako prve hned na zaciatku potom to blheli dorobili ale oni tu pisu o inom. Ze netreba buzzer. To co pises je ked koptera bez odozvy zacnu pipat motory. Flyduino stale udava smer ako apple ostatny potom kopiruju. ![]() ![]() Neudrzal som sa aj ked by som chcel no pri Tebe to akosi nejde hehe. ![]() |
|
marwi modelár ![]() Príspevkov: 215 Moje modely Poslať správu |
caute chalani, nemate niekto doma tento FRSKY mini receiver? prisiel mi s mikrou ale podla vsetkeho asi nefunguje, Svieti a neda sa sparovat z mojim djt modulom. Teda nepodarilo sa mi to zatial ani podla viacerych navodov. dufam ze nebude vadny DJT modul. https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Tiny-Frsky-8CH-Receiver-Compatible-With-FRSKY-X9D-Plus-DJT-DFT-DHT-For-QX90/32722255921.html?spm=2114.30010308.3.28.B2IOQU&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=c3477b58-968f-4f23-b4f4-bae85a88ae4c |
|
Najprv som nechápal ako si to tam priradím ale pohral som sa s vysielačom a našiel som tam možnosť priradiť si páčku k nejakému kanálu, takže je to celkom fajn len ma mrzí že je to len 6CH ale zatiaľ mi to určite bude stačiť ![]() ![]() |
|
marwi v komentaroch pisu ze mali rovnaky problem a poslali im nahradu.. tak skus napisat aj ty reklamaciu https://www.youtube.com/watch?v=rxnRuIEyrVU |