autor | správa | |
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
CCa tyzden. Oni to posielaju cez GLS a ta ma trakovacie cislo iba ciselny kod, ale ked na to kliknes tak ta to hodi na ich stranku kde ho skopcis a napise Ti to kde sa balik nachadza. Mne takto prisiel balik s baterkami minulu stredu a objednane to bolo vo svrtok pred tym. Sa mi zacina pacit to Holansko, postovne aj ceny lepsie ako z DE, hlavne ked pouzivas Buddy kody |
|
mato1221 modelár Príspevkov: 519 Moje modely Poslať správu |
mam taky problem, objednaval som v piatok vecer aj zaplatil samozrejme, ale na mojom ucte na HK stale pise ze unpaid, ale mail z HK v ktorom boli napisane veci co som objednal mi prisiel tak nwm...je to v poriadku ? |
|
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
To sa mi este nestalo. Mna zasa stve ze som objednaval 18teho a stale iba ze objednavka vytlacena, neodoslana Boli v nej baterky. Dalsiu co som robil o tri dni neskor bez bateriek, ta je uz aj odoslana . |
|
watson220 modelár Príspevkov: 1153 Moje modely Poslať správu |
Nemusíš mať strach aj mne sa to stalo, zaplatené bolo ale písalo unpaid. Stačí ti zavolať na 24hod Support a napíš čo máš za problém, otázka pár minút a máš to vybavené. |
|
Michal-LC modelár Príspevkov: 322 Moje modely Poslať správu |
Chalani neviete mi povedat niekto,co znamena tracking number v tvare RA626242442CN,ale myslim ze to bude CHINA POST.A preco HK posiela balik cez CHINA POST a nie HONGKONG POST?Na china post som cital same negativne reakcie a navyse sa to ani neda trackovat som trosku sklamany,ved na ten balik sa prinajlepsom nacakam 2 mesiace!A pri objednavke som dal normalne ze International (Registered) Air Mail 1.5kg ako zvyknem.Ach ach... |
|
jeeff modelár Príspevkov: 372 Moje modely Poslať správu |
China post sa da trackovat uplne normalne, zadaj si to na www.posta.sk a nastav si email notifikacie. V stredu mi prisiel cez nich balicek a isiel asi tyzden. |
|
Michal-LC modelár Príspevkov: 322 Moje modely Poslať správu |
Vdaka,si ma potesil.Zrejme to po par dnoch az nabehne do trackingu.Fajn,ked sa to da klasicky cez postu sledovat,idem to hned aj nastavit.No,neviem ako dlho to pojde,ale na fore som cital dost kritiky na cisku postu,Aj tak s tym vela nespravim,len cakat.Len to som nevedel,ze ci sa to da trackovat.Diky |
|
Trnavak modelár Príspevkov: 299 Moje modely Poslať správu |
Vyskúšal som nákup cez holandskú pobočku HobbyKingu a maximálna spokojnosť, baterky som mal doma do 5 dní, dodané GLS kuriérom. |
|
majky65 modelár Príspevkov: 107 Moje modely Poslať správu |
chcem sa opytat ake su ceny postovneho z Holandska? |
|
Matt modelár Príspevkov: 281 Moje modely Poslať správu |
8eur tusim do 43kg |
|
mAto424 modelár Príspevkov: 3234 Moje modely Poslať správu |
9,99 USD je do 50kg....cize tych 8€ ako spomina Matt, ale je to dokonca az do 50kg |
|
mato1221 modelár Príspevkov: 519 Moje modely Poslať správu |
viem nejako zistiť v akej krajine sa reálne nachádza môj balík ? TN mám ale na SK pošte píše len 12.3. Výstup z krajiny podávateľa, viac nič |
|
Banjo modelár Príspevkov: 299 Moje modely Poslať správu |
vyzera to asi takto: 02.03.2013 16:40 Zásielka podaná na pošte - v Hong-kongu ju dali na postu 07.03.2013 19:06 Výstup z krajiny podávateľa - odletela z Hong-kongu 11.03.2013 06:46 Vstup do krajiny prijímateľa - priletela na SLovensko 11.03.2013 14:54 Zásielka v preprave - spracovavaju ju na poste na Slovensku 12.03.2013 06:59 Zásielka prevzatá na doručenie - dostal ju postar 12.03.2013 13:31 Zásielka nebola doručená - adresát nezastihnutý - nebol som doma 13.03.2013 10:13 Zásielka vydaná adresátovi na pošte Bratislava 3, Tomášikova 54, 83104 Bratislava - vyzdvihol som ju na poste. asi nejak tak, este moze prejst cez colnicu, ak ju odchytia na poste , potom tam bude este jeden riadok, ci to colnica bude riesit, alebo nie. |
|
celadnik modelár Príspevkov: 1166 Moje modely Poslať správu |
asi pred 2 tyzdnami som objednaval v HK nejake veci a az teraz mi došlo, že odoslané do krajiny prijímateľa (z pošty). Daju sa niekde vylistovat čínske sviatky? By ma zaujimalo, prečo to tak dlho stálo na pošte. Poslané z HK to bolo (shipped) na druhý deň, a z pošty až teraz došla info o vyslaní na slovensko. Takéto zdržovanie................ |
|
Banjo modelár Príspevkov: 299 Moje modely Poslať správu |
Je celkom mozne ze nieco nemali na sklade a preto to dlhsie trvalo, inak to chodi tak cca 10 dni. Ak si objednas bateriu z Hong-kongu, tak oni ju poslu cez Swiss postu /asi na to maju dovod/a to trva niekedy aj dva tri tyzdne. Trpezlivost ruze prinasa , stara mat spominala /alebo Lenin ? / nuz musis pockat. |