autor | správa |
watson220 modelár Príspevkov: 1153 Moje modely Poslať správu |
Nie krabica sa nepočíta , uvediem ti príklad táto batéria http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11946__Turnigy_nano_tech_2650mah_3S_35_70C_Lipo_Pack.html má v skutočnosti 220gr ale zapačítavajú 317gr. Tie gramy navyše sú na krabicu . Ak kupiš nadmerný tovar tak ti tam automaticky hodí krabicu podla velkosti + jej gramáž. |
1jakub modelár Príspevkov: 367 Moje modely Poslať správu |
Už chápem, veľmi pekne ďakujem za ochotu aj za príklad, zasa som o niečo múdrejší. |
Nemá niekto skúsenosti z Hobbyking United Kingdom? Koľko trvá dodanie? |
Rastto modelár Príspevkov: 77 Moje modely Poslať správu |
Odtial nemozes objednavat, na SK mozes pouzivat bud Holandsky alebo Nemecky sklad v ramci Europy |
mAto424 modelár Príspevkov: 3234 Moje modely Poslať správu |
ako to ze nie? Nikdy som to neskusal,ale rozmyslat som nad tym uz rozmyslal |
Rastto modelár Príspevkov: 77 Moje modely Poslať správu |
Ani ja neviem preco, pre UK su lepsie ceny a maju skladom veci co som chcel, no na HK je to pisane, sak hod si nieco do kosika a zistis sam. UK store posiela veci iba do UK. |
Aha, tak to ma nepotešilo Už len čakať kým budú mať tie veci inde :/ |
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
Mne by uplne stacilo keby na to Holanskom mali plnu ponuku, alebo aspon 80%tnu Osobne si myslim ze uz to bol fakt pokrok HK |
Michal-LC modelár Príspevkov: 322 Moje modely Poslať správu |
Suhlasim s tebou PKsoo!Hned by sa lepsie nakupovalo keby aj v Holandskom sklade mali aspon 80% veci,zatial je to dost slabe Nesledujem to dlho,ma to aspon tendenciu zlepsovat sa?Ci je to tak od zaciatku? |
Bumpy_SK modelár Príspevkov: 1301 Moje modely Poslať správu |
za posledny mesiac sa mi zda pribudlo tak 10 stran produktov, aj si myslim, ze sa to este bude zlepsovat |
Michal-LC modelár Príspevkov: 322 Moje modely Poslať správu |
No ved to,mozno pribudlo,produktov tam je pomerne dost,ale dost velke percento BACKORDER ale verim,ze kde je poptavka,tam bude aj ponuka ci tak nejak sa to hovori dockame sa zlepsenia.. |
Neviete aký je rozdiel medzi backorder a 0 ks ? Za koľko to zvyknú doplniť? |
celadnik modelár Príspevkov: 1166 Moje modely Poslať správu |
keď je backorder, ako som sledoval, niekedy to trvalo dosť dlho. Inak, teraz som objednával aj z banggood a aj s sviatkami za 10 dní to mám na slovensku..... z HK mi chodia zásielky asi 3 týždne..............škoda že banggood nemá taký veľký výber v niektorých tovaroch. |
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
Mne tiez tak asi 7-10 dni. Backorder slefujem hlavne pri TX/RX lipolkach a ten tam svieti uz mesiac tak som objednal tie LiFePo4. Ale snad sa zlepsia, ono je to asi aj o tom ako ludia budu z tadial objednavat . |
Viete mi prosim povedat ci aj vy platite z holandska jednotne postovne 9,95$ aj ked by som mal airmail cenu 4$. Dakujem |