autor | správa |
milos.b modelár Príspevkov: 1209 Moje modely Poslať správu |
igel - jasné, ja som reagoval a mal na mysli E-shop HobbyKing, o ktorom je tu reč. Dealextreme je iná kapitola. |
maxim modelár Príspevkov: 333 Moje modely Poslať správu |
A viete aka je draha posta a nd z ciny na Slovensku? https://www.rcportal.sk/ochrana-lipol-akumulatorov-inz2504 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=18987 |
milos.b modelár Príspevkov: 1209 Moje modely Poslať správu |
- to nie je drahá pošta, ale "vysokohorská a šikmooká prirážka" + náklady za námahu a dopravu z HK. Takéto somariny nepoužívam. |
igel modelár Príspevkov: 959 Moje modely Poslať správu |
pohoda... ja nakupujem v HK vzdy vela a potom ta doprava nie je taka tragicka... akurat sa mi tu kopia suciastky Mam vzdy veci tak 8 modelov dopredu... |
johny26051 modelár Príspevkov: 120 Moje modely Poslať správu |
Chcem sa spytat,či sa da platit aj cez normalny VUB učet aj ked nemam tu kreditnu kartu ale len debetnu???? |
redix modelár Príspevkov: 1947 Moje modely Poslať správu |
ked mas kartu ktorou sa da platit elektronicky tak je jedno ci je kreditna alebo debetna. |
Hlavne si treba zalozit PayPal. Platba priamo kartou je rizikova a nemas nastroj ako pri reklamacii donutit predajcu aby nieco robil. V HK mi stratili lietadlo pri preprave, najprv nic, ale ked som to riesil cez PayPal, hned som mal peniaze spat. |
flyman modelár Príspevkov: 195 Moje modely Poslať správu |
Ja sa chcem spitat na jedno lietadlo z HK stoji 98.71 dolarov to je prepočte na naše 75,18eur no a ja sa chcem spítat ci sa zmestim do 100e aj s poštovným aj colnym atd... |
babajaga modelár Príspevkov: 26 Moje modely Poslať správu |
nemate niekto skusenosti s drahsimi balikmi? objednal som si benzinovy motor ( 190e ) ale dal som nech spravia fakturu na 30% z ceny, cize na fakture je nejakych 40 dolarov, ak bude chciet colnica odo mna papier o zaplateni, akceptuju aj tie faktury z HK? aby som neplatil velku dph.... a este tracking cislo sa zacina na CP.... a neviem to nikde trackovat. uz presiel tyzden a na nasej poste ani zaznam, s ostatnymi balikmi som nemal problem.... |
janci222 modelár Príspevkov: 181 Moje modely Poslať správu |
Urcite ti to zoberu ked to je velky balik a mala suma tak s tym urcite rataj nad cca 20e by si mal vsetko preclit . |
watson220 modelár Príspevkov: 1153 Moje modely Poslať správu |
Budeš musieť vydokladovať platbu cez Pay Pal. Tam je skutočná cena za tovar. Aj ja mám na Trackingu CP ale trvalo asi týžden pokial to dali na poštu z HK potom už šlo aj sledovanie zásielky a prebiehalo bez problémov. |
babajaga modelár Príspevkov: 26 Moje modely Poslať správu |
to viem ze mi to zoberu,,,,a ze to budem musiet preclit, len som chcel vediet ci akceptuju tie faktury z HK...ci niekto nema skusenost s tou HK fakturou so suvislosti s colnicou...balik to nie je velky ale skorej tazsi... |
watson220 modelár Príspevkov: 1153 Moje modely Poslať správu |
Faktury z HK neakceptujú. |
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
40 Dolarov a tazsi balik, si mozes byt na 95 % isty ze ti zadrzia. Ide o to ze colnici nie su hlupaci a vypocitaju si ze postovne 1,5 kg balika asi nestoji 5 dolarov cize postovne + nejaka hodnota balika musi byt zarucene vyssia cena ako tych hranicnych 22 Eur. Ja osobne som preclieval niekolko balikov, staci im odmailovat hodnotu ( aj printscreen ) objednavky. Ja davam vypis tranzakcie z banky, obrazok objednavky a mail od Pay-palu + popis co balik obsahuje ( aj tak ho rozbalia ak sa im daco nezda a nie je zriedkave ze Ti zatelefonuju ) . Musim vsak povedat ze tiez som si objednaval 26 ccm motor, priznal som 100 % ceny hodnoty cca 100 Eur a preslo mi to bez DPH . Na nasu smolu v dnesnej dobe ked nas drahy stat nahana od obcanov kazde euro do rozpoctu sa to vsak ale uz asi nestane a o nejaky podvod s ponizovanim ceny balika by som sa asi ani nepokusal, myslim ze na to existuje paragraf |
Faktura je priamo na baliku. Ale oni vedia ze je to 30% a my sa tvarime ze je to pravda. Takze od teba chcu vzdy bud PayPal platbu, alebo vypis z banky. Vypis ti rad zhotovim Ale nie odrbavat by sa nemalo. Vzdy je treba pozriet sa ci sa to neda objednat na 2x, do jedneho balika lahke a drahe veci a do druheho tazke lacne. Prax byva ze do 1 kg proste pustaju bez ohladu na cenu. |