autor | správa | |
takja modelár Príspevkov: 185 Moje modely Poslať správu |
ano ale tam v tej vysielacke je nieco ine ako v tejto |
|
Bumpy_SK modelár Príspevkov: 1301 Moje modely Poslať správu |
tak to je ta bez modulu... no hadaj, ked to nema cast ktora vysiela signal, aky prijimac k tomu moze ist? neuveritelne, ziadny! |
|
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
Predpokladam ze si chcel vysielac s modulom, neporadil si sa, anglicky nevies a takto to dopadlo. K tomu vysielacu si musis dokupit vysielaci modul ktory sa napichce zo zadu do toho otvoru ( napr FRsky, ASSAN, JETY Duplex, MZK Twin ) a od rovnakeho vyrobcu aj prijimace. Ten na ktory si dal link komunikuje s vysielacom ktory ma pribaleny Turnigy vysielaci modul. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8991__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w_Module_8ch_Receiver_Mode_1_v2_Firmware_.html Hobbyking zacal verziu bez modulu predavat lebo vela ludi povodny modul aj tak da prec a dokupi si FRsky dovodom je aby ziskali telemetriu, ktoru povodny modul nevie. |
|
mAto424 modelár Príspevkov: 3234 Moje modely Poslať správu |
Keď v HK spravím v priebehu dňa napr. 3 objednávky (aby som nemal taký ťažký balík,rozdelím si to) oni mi to nespoja do jednej objednávky,či áno? A nebude to na colnici podozrivé ked mi prídu 3 balíčky naraz? |
|
Bumpy_SK modelár Príspevkov: 1301 Moje modely Poslať správu |
nespoja. |
|
Brano team RCPortál Príspevkov: 3266 Moje modely Poslať správu |
S vysokou pravdepodobnostou ti to naraz nepride |
|
mAto424 modelár Príspevkov: 3234 Moje modely Poslať správu |
To som chcel počuť,ďakujem |
|
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
Robim to tak bezne Pridu dakedy spolu inokedy +/- jeden den . Figel je v tom ze ono to to oficialne nepride z Hobbykingu ale od kadejakych bludnych odosielatelov, cize kazdy balik ma ineho Inak uz sa mi stalo aj ze mi prisiel benzinovy motor v hodnote 100 Eur bez Cla a DPH. Balik som pritom deklaroval 100 % hodnotou, colnik to proste pustil dalej, asi mali toho vela alebo bol piatok |
|
takja modelár Príspevkov: 185 Moje modely Poslať správu |
kto si teraz ide obiednavat z hobbykingu chcel by som si nieco obiednat a ked bude viaceri obiednavat tak vide menej postvone prosim ked budete obiednavat tak mi napiste do SS |
|
johny26051 modelár Príspevkov: 120 Moje modely Poslať správu |
Zdravím, Som amater a chcem sa spytat či potrebuje VISA Kreditnu kartu alebo stači aj debetnu?? |
|
redix modelár Príspevkov: 1947 Moje modely Poslať správu |
hocijaku ktorou sa da platit elektronicky cez internet. |
|
johny26051 modelár Príspevkov: 120 Moje modely Poslať správu |
A nad kolko eur alebo skor nad aku vahu mam zadarmo poštovne??? |
|
maxim modelár Príspevkov: 333 Moje modely Poslať správu |
Na postovne zadara zabudni... |
|
milos.b modelár Príspevkov: 1209 Moje modely Poslať správu |
Vraj poštovné z Ázie zadarmo. To si prosím Ťa kde vyčítal? |
|
igel modelár Príspevkov: 959 Moje modely Poslať správu |
Postovne zadara je napriklad na www.dealextreme.com. Bezne tam nakupujem uplne pitominy, kedze posta zadara... napriklad toto http://www.dealextreme.com/p/shooting-camera-double-shoulder-strap-belt-for-slrs-black-151381 by sa mimoriadne dobre dalo pouzit ako popruh na vysielacku... |