autor | správa | |
Joba modelár Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
Prepáč ja tomu nerozumiem potrebujem vysvetliť, to si vymyslel leistro aby si každý vyplnil s čím lieta a kde ? |
|
tegi modelár Príspevkov: 16 Moje modely Poslať správu |
Ano ale staci ak spravis fotku , - ocr (opticke rozpoznavanie) najprv skusi zistit sam o ake lietadlo ide (trva asi 1 sekundu) - spolu s fotkou sa zapise cas a poloha - taktiez sa ti zratava pocet letov este chcem pridat pocet cyklov baterie a - automaticke rozpoznanie baterie tiez cez ocr - porovnanie |
|
jaroslavs modelár Príspevkov: 104 Moje modely Poslať správu |
Bolo by dobre, keby to malo planovac, osobny a aj "verejny" pre potreby klubu. |
|
PaloM modelár Príspevkov: 63 Moje modely Poslať správu |
||
Tocifan modelár Príspevkov: 180 Moje modely Poslať správu |
||
igel modelár Príspevkov: 959 Moje modely Poslať správu |
Lietadla v appke su fajn, ale ja potrebujem vediet kto sa kedy chysta na letisko... Nech tam nepridem a bud som tam sam, alebo nas tam je 20... |
|
skaredy správca letiska RCPortál Príspevkov: 251 Moje modely Poslať správu |
||
V sobotu 13.6. na našom letisku večer cca 18:00 h. grilovačka !!!! pre členov klubu. Prihláste sa aby sme zabezpečili dostatok proviantu S pozdravom Rasťo |
|
mimon modelár Príspevkov: 3 Moje modely Poslať správu |
Pridem, treba poslat niekde dajake peniaze? Milan |
|
Joba modelár Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
Nič netreba posielať treba prísť, priniesť spacák a dobrú náladu |
|
tegi modelár Príspevkov: 16 Moje modely Poslať správu |
Caute , koncom leta by som chcel zorganizovat RC hackaton , ak by mal niekdo zaujem mi s tym pomoct ... , prestor do 100 ludi , premietacku atd... mam pripravene . |
|
bororo modelár Príspevkov: 71 Moje modely Poslať správu |
Tegi co ta tvoja aplikacia co si tu pisal, ako to pokracuje? |
|
jaroslavs modelár Príspevkov: 104 Moje modely Poslať správu |
Treba to trochu predstavit, netusim co to je. |
|
Johny modelár Príspevkov: 205 Moje modely Poslať správu |
Ahoj piloti , v mene mojom a nášho RC klubu by som Vás chcel poprosiť o pripojenie sa k mojej aktivite a pomôcť zohnať finančné prostriedky na fungovanie RC letiska prostredníctvom možnosti využitia reklamných plôch pre rôzne spoločnosti nám spriaznené. Výroba "folie" 202x102 cm nie je problém , poradím ,alebo dám kontakt a faktúru za prenájom Rasťo rád vystaví . Nebojte sa cena prenájmu je veľmi priaznivá . Poprosím Vás ešte raz , pridajte sa a nová plocha môže byť rýchlo zafinancovaná. Ahoj Johny |
|
Pozdravujem všetkých,už sú hotové klubové tričká. Podrobnosti pošlem, alebo dám sem, dnes-zajtra. Letu zdar. Rasťo |