autor | správa | ||
skaredy správca letiska RCPortál Príspevkov: 251 Moje modely Poslať správu |
Ale sa nám to tu nejako zamotalo. Rudolf ( prepáč neviem Tvoje meno ) môj príspevok Vás mal usmerniť ( tých čo rozmýšľajú ), aby ste tu zas nerozoberali takúto debatu, ktorá nikam nevedie. Toto je diskusia ku Klubu LMK Bratislava-Vajnory a jeho letisku.!!!! Nie k tomu čo, kto a ako v tomto štáte posral, alebo čo keby.... Máme tu verejne prístupné stanovy, môj mail, môj telefón takže ak chce niekto prísť na letisko k nám pokecať a diskutovať, nie je v tom žiadny problém, len nemôžme stále jojkať ako nám ublížili, či ako je ten svet nejako nespravodlivý a hľadať stále niekoho na koho to hodíme a dobre ho "rozoberieme". Ja som tu nikdy nikomu nepovedal že je tĺk, alebo nech drží hubu. Preto som napísal, že budem " také" príspevky mazať, čo môžem. KONIEC. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ešte k veci : začiatkom februára zasadne rada klubu a naplánujeme práce na tento rok. Náš Klub je registrovaný poberateľ "2% dane", tak šup šup, nezabudnite . Prajem všetkým pekný deň. Rasťo |
||
goro modelár Príspevkov: 467 Moje modely Poslať správu |
Tiez som jazdil po dialniciach zadarmo a zrazu prislo , ze musim za to platit. Do kelu.aj ked sa da kupit znamka len na urcity cas , ale nezda sa mi, ze by boli viac udrziavane ako volakedy.Mozno sa mylim.A aj luka za domom kde som chodieval po skole je oplotena.Hmm takto: kedze som mal v zivote a mam moznost vyuzivat rc letiska aj v zahranici, sledujem aj ich fora, nestretol som sa s tolkym frflanim na to, ze sa to plati a pod.Skor naopak .Radi si zaplatia a podporia svoje hobby.Cim to je? |
||
uvedomsa modelár Príspevkov: 99 Moje modely Poslať správu |
Malo by sa spravit referendum. |
||
palci72 modelár Príspevkov: 1056 Moje modely Poslať správu |
Toto je ale zlý príklad......
...... to znamená že si jazdil po dialniciach na čierno.....za dialnice sme platili aj pred mýtom...../ročná.... mesačná.....10 dňová.....alebo 1 dňová známka..../ fungovala aj za socíku.....
Máš nejaké divné zmýšľanie......Ja keď si založím súkromný klub do ktorého vstúpia členovia dobrovolne tak........ budem robiť referendum o tom čo môžem a nemôžem robiť "myslim v pravidlách" v mojom sukromnom klube????? Ty si sa teraz zobudil????Preber sa chlapče... už nežijeme v socializme.... |
||
Joba modelár Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
šak za chvíľu nejaké bude môžeš sa vyblázniť |
||
goro modelár Príspevkov: 467 Moje modely Poslať správu |
...... to znamená že si jazdil po dialniciach na čierno.....za dialnice sme platili aj pred mýtom...../ročná.... mesačná.....10 dňová.....alebo 1 dňová známka..../ fungovala aj za socíku..... Fakt??? Akde si ich kupoval asi to bol podpultovy tovar |
||
Johny modelár Príspevkov: 205 Moje modely Poslať správu |
Priatelia , málo kedy sa zapájam do internetových diskusií no musím sa priznať , že nechápem tému , či sa "oplatí" platiť za to ,že môžem na súkromnom udržiavanom pozemku prevádzkovať svoj koníček? Koníček-hobby do ktorého všetci vrážame nemalé prostriedky a teda 100 alebo viac Eu nehrá žiadnu rolu. Však jedno kvalitnejšie servo stojí viac ako 100 Eu , tak tu naozaj prestaňte nariekať a pridajte radšej ruku k dielu a nerýpte do tých čo niečo urobili. Všetkých pozdravujem |
||
jaroslavs modelár Príspevkov: 104 Moje modely Poslať správu |
|||
petog modelár Príspevkov: 355 Moje modely Poslať správu |
Tiez som rozmyslal ze pridem len som sa bal ze tam uviaznem bez 4x4 |
||
palci72 modelár Príspevkov: 1056 Moje modely Poslať správu |
|
||
Nelietal som po zemy (po snehu) |
||
KIA CEED presla po nas bez problemov. |
||
|||
skaredy správca letiska RCPortál Príspevkov: 251 Moje modely Poslať správu |
Oznamujem všetkým členom klubu, že brigády sa budú konať: 14.3. - 21.3. - 28.3. ( soboty ) vždy od 9:00. Budeme čistiť dráhu, klčovať kríky na otvorenie severno-južnej pristávacej dráhy, odpratanie odpadu z krovín - bude pristavený kontajner na odpad. Treba sa obliecť pracovne, kto má, nech si donesie pracovné pevné rukavice. Náradie je zabezpečené. S pozdravom. Rasťo |
||
pgrno modelár Príspevkov: 164 Moje modely Poslať správu |
Našiel som na letisku imbusovy kľúč. Kto ho postrádala nech mi napíše. Majiteľovi ho rad odovzdám. |