autor | správa | |
Brom modelár Príspevkov: 92 Moje modely Poslať správu |
Podla toho kolkátku |
|
jaroslavs modelár Príspevkov: 104 Moje modely Poslať správu |
To bi mal vediet ten co ho stratil |
|
skaredy správca letiska RCPortál Príspevkov: 251 Moje modely Poslať správu |
Ďakujem všetkým, čo sa dnes zúčastnili na brigáde ( bolo nás 15 ). Urobený kopec roboty, pokračujeme ďalej. Je objednaný makadam na zasypanie cesty, na budúci týždeň a asi o dva týždne sa bude robiť trávnatá plocha pri dráhe, zajtra mám stretnutie s majiteľom firmy, ktorá nám to bude robiť. Pár fotiek z dneška: Rasťo Šurda |
|
tony262 modelár Príspevkov: 907 Moje modely Poslať správu |
Rasťo,moc pekné to tam je a bude!!! Držím vám palec!!!! |
|
Vďaka, teraz to bol len začiatok a ešte budeme pokračovať a trhať korene. Tento rok nás čaká veľa práce, ale robíme to s radosťou. |
|
tony262 modelár Príspevkov: 907 Moje modely Poslať správu |
...nech sa vám Rasťo darí!!!.... |
|
Nazdar Rasto zasa som sa zabudol zapisat na prezencku dopis ma tam prosim. Dik |
|
Lubomir modelár Príspevkov: 165 Moje modely Poslať správu |
|
|
Viktor401 modelár Príspevkov: 230 Moje modely Poslať správu |
Paradna praca |
|
|
|
Je mozne si objednat aj polokosele? Je to elegantnejsie ako taketo tricko. |
|
Vážení členovia,zajtra a v stredu bude na našom letisku firma robiť trávnik okolo dráhy,preto Vás žiadam aby ste počas ich práce NELIETALI !!! z bezpečnostných dôvodov.Ďakujem. Rasťo |
|
Joba modelár Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
Áno je ,treba aby čo najskôr sa prihlásili tí ktorý budu chcieť iný strih aby sa to mohlo dať naceniť. |
|
Všetkým členom klubu !!!!! Nový kód rampy na letisko som poslal mailom tým, čo majú zaplatené členské. Ak niekomu neprišiel a má zaplatené, omluvam sa pošlite SMS kedy bolo hradené členské na 2015 a po overení kód pošlem. Rasťo Šurda 0908 591 582 |
|
Dobrý deň všetkým členom klubu, zajtra t.j. 24.4.2015 bude na našom letisku prebiehať úprava plochy pre trávnik od cca 10:00 h. Preto vás žiadam, aby ste nelietali počas prác pre zabezpečenie bezpečnosti pracovníkov firmy. V sobotu 25.4.2015 od 9:00 sa koná brigáda a prosím Vás o maximálnu možnú účasť, privezie sa aj zemina na dorobenie okrajov trávnika, treba dokončiť vyklčovanú plochu a kosiť celý pozemok.... Ďakujem Vám, S pozdravom Rasťo Šurda predseda. |