autor | správa | ||||
savo modelár Príspevkov: 731 Moje modely Poslať správu |
:- ))))) "Gargamel" jedon!!! |
||||
ale nemožeš povedat, že jr nebola silná konkurencia! |
||||
Alfa modelár Príspevkov: 1825 Moje modely Poslať správu |
To nehovorím,ale Hirobo je Hirobo a KYOSHO CALIBER je KYOSHO CALIBER a až potom je JR ! |
||||
Jiri modelár Príspevkov: 749 Moje modely Poslať správu |
takticka otazka JR toje niekto zo ziliny |
||||
a JR PROPO je JR PROPO! :- ))) |
||||
aha takze zo ziliny asi to bude dobre |
||||
Ale nie ! V Žiline je lekárnik Kuro99 a Slota a nezabudni ! A ešte niečo nezabudni prosím,ak budeš potrebovať naladiť gyro,tak jedine v Žiline u Kura99,lebo tam je posledný gramafón v Europe a inak to nenaladíš |
||||
to akoze gyro na gramofone tak to su koumaci to ma nenapadlo a ja ako blb beham na letisko. Ocuvajte chlapci ja mu na ten gramofon polozim 700-ku ci |
||||
kuro99 modelár Príspevkov: 2161 Moje modely Poslať správu |
Add 1, Alfa absolutne nechapem ako diskutovana vec a gyro 450-tky na gramafone spolu suvisia. Mne z toho vychadza len detinskost tvojej osoby a miestami ked uletis aj neokrochanost, ale ze slusna. Add 2, To gyro sa da pre cloveka ktory si vazi veci a nechce riskovat rozbitie heli, nastavit na tom gramci abs vpohode. Add 3, Spomalenie videa tebou ako znalcom avizovane. Kludne kontaktuj autora ! Mozno sa dozvies, ze Eric tieto veci zalieta s prstom v nose kedykolvek. A to, ze to tocil clovek znaly veci je abs zbytocne tebe a tebe podobnym vysvetlovat. |
||||
ja len co je to abs a kto je ten erik s prstom v nose pri lietani mi by sme to chceli vidiet a ked to uvidim dam ti gramofon ale bohuzial mam len TESLU |
||||
kuro99 modelár Príspevkov: 2161 Moje modely Poslať správu |
jiri ABS je http://en.wikipedia.org/wiki/Acrylonitrile_butadiene_styrene a TESLA moze byt, dakujem si vnimavy citatel potazmo zapisovatel |
||||
To gyro sa da pre cloveka ktory si vazi veci a nechce riskovat rozbitie heli, nastavit na tom gramci abs vpohode. PS: googluj prosím ťa ešte viac,lebo málo googluješ a zase píšem ! Lenin hovoril- učiť sa,učiť sa a učiť sa,lebo nevieš nič,len tlápeš a je to k ničomu ! jedna baba povedala-asi tak ! |
||||
uz sa ani nedivim tomu vrtulniku na gramafone |
||||
Shake modelár Príspevkov: 452 Moje modely Poslať správu |
Nedá sa nastaviť ! Da sa nastavit. Vyrobil som si nieco podobne ako je ten gramec - tocnu. Na nej je mozne naladit gyro v normal mode, aby v headlock mode fungovalo s vyssou ucinnostou a presnostou. |
||||
pani co sa vraciame spat k opiciam, sak vacsina pilotov neriesia normal to bolo kedysi koli programovaniu ale teraz osadis naladis a drzi ci |