autor | správa | |||
Erich001 modelár Príspevkov: 809 Moje modely Poslať správu |
napr. T-rex 450 sport V2 super combo www.rcportal.sk/public/upload/1326739266-6989.jpg |
|||
Alfa modelár Príspevkov: 1825 Moje modely Poslať správu |
To je nová koncepcia..........! |
|||
savo modelár Príspevkov: 731 Moje modely Poslať správu |
pre všetkých! (už keď sme na slovensku) vy*rať sa na to či to bolo spomalené alebo nie, ale to lietanie malo hlavu a pätu ! |
|||
Mal tam napísané,že F3C ! A to má ďaleko od F3C ! Pätu malo,ale hlavu nie ! |
|||
Timo modelár Príspevkov: 1248 Moje modely Poslať správu |
Áno to je nová hlava ktorú používa napr. X-cell, Protos,Outrage. Prečo? Je zlá? |
|||
napr. T-rex 450 sport V2 super combo www.rcportal.sk/public/upload/1326739266-6989.jpg To je nová koncepcia..........! no super a ja ju mam na mojej Blade 400vke a je to nieco hrozne. nie hned ale po par letoch ci vysoch to ma take vole od cikliky az po grip, ze sa stym neda skoro lietat. tak dufam ze align ma aspon ten material trochu inej kvality. |
|||
Prepáč,ale to je Blade 400 a nie poriadny vrtulník |
|||
Peťo, ja som nemyslel že "je to F3C", ale že to lietanie bolo zaletené s rozumom! a to tak že to nebolo kmásanie za kniple ale pekne uložené bez akýchkoľvek úzásahov (kniplovanie) mal som na mysli - v jednoduchosti je krása... veď vieš o čom hovorím |
|||
:- )))))))))))))) |
|||
jasné že to nebolo F3C !!! |
|||
Ja viem |
|||
Ludo_ZA modelár Príspevkov: 567 Moje modely Poslať správu |
Ach, či to nááhodou nebol názov toho comba... http://www.mscomposit.cz/mscomposit/eshop/11-1-RC-VRTULNIKY/0/5/1484-T-REX-700E-F3C-Super-Combo-V2 |
|||
mezo11 modelár Príspevkov: 201 Moje modely Poslať správu |
To nieje lietanie, lietanie trh sem-trh tam a prask . A je to spomalene ja som videl nazivo F3c tam krutia maximalne tocky kvoli preciznosti a rychlosti. A niesom fajka alfovi ani timovy . |
|||
jj ako píšeš Peťo, tá druhá časť sa lieta na vysokých otáčkach... a piloti F3C sú "PÁNI PILOTI"! ps mohli by sme dať takú malú F3C súťaž na nejakom zraze :- )) |
|||
tak otom sa hadat nebudem. ja som uz donho dal tak cenu T-rexa 600n. a uz som si zvykol na to ako skvele lieta ako treningovy kus. (len nesmiem skusat invert : zatial) |