autor | správa | ||
Flyyer modelár Príspevkov: 100 Moje modely Poslať správu |
v com je taka zla ? co ako zaciatocnik pocitim? |
||
Bumpy_SK modelár Príspevkov: 1301 Moje modely Poslať správu |
napriklad to, ze tam nic nenastavis a po nejakom case si budes musiet kupit novu |
||
Redlline modelár Príspevkov: 348 Moje modely Poslať správu |
zaujimava otazka a to naco vlastne potrebujes vediet |
||
redix modelár Príspevkov: 1947 Moje modely Poslať správu |
aby som vedel v akej vyske to ma jeden znamy trenovat , aby to nezapichol rovno do zeme |
||
nech trenuje co najvyssie. tod vse k tomu. Aspon bude mat cas na nejake to zrovnanie modelu keby daco. V malej vyske by to dopadlo zle |
||
ma vobec sancu na looping ? vykrut som s betou videl, velmi nebezpecny manever. |
||
Ja s nou lietam v klude ziadne lopingi a podobne, takze neviem. Na take nieco si postavím akrobata |
||
genius3258 modelár Príspevkov: 988 Moje modely Poslať správu |
neveim ako s betou ale s floater jetom (veľmi podobné) sa dá robiť na 3S loopingov koľko len chcete |
||
bezo modelár Príspevkov: 637 Moje modely Poslať správu |
ja tiez lietam pohodovo , ale lopping a vykrut bez motora nieje problem , s motorom som neskusal , len treba ju rozbehnut . ale na taketo "sprostosti" mam superzooma |
||
No mam to doma...kupil som aj equilibrium- nabijacku + lipolku 1600 a dx5e plus arf betu..fuu som rad ze to mam za sebou no mam jeden kontaktny problem s nabijackou, bolo treba trochu spajkovat atd. A pokial viem tak lipolka musi byt nabita aby sa parovalo hej? A taktiez vadi ked prvykrat dam lipolku do zastrcky len na chvilu a neskor dobijem? Znici ju to? No a co sa tyka parovania.. drzte palce raz sa s vami chcem stretnut a zalietame |
||
ivoss modelár Príspevkov: 69 Moje modely Poslať správu |
tak asi budem prvy, co to skusi pri najblizsom lietani |
||
az ked budes mat nahradne nech mas s cim lietat |
||
Pocujte ja ked poskladam betu tak ju chcem prenasat na biku hoci kde na luky... No to zadne kridlo( v strede ma smerovku) je prilepene rsp bude cize nie je nejaky iny sposob pripevnenia aby som to dal dole po kazdom lete? Lebo potom budem musiet upravit krabicu do T-čka a uz pojdem jak cisty vymetenec na tom bicykli |
||
bezo modelár Príspevkov: 637 Moje modely Poslať správu |
prvy urcite nebudes |
||
dx5e ? tak to teda gratulujem... preco nie DX nieco a na konci ,,i´´. Davam ti mesiac na to kym zistis ze je to blbost. Nic ine nebudes robit len trimovat Ja som mal tiez setovku v F-18 a po par letoch isla do kelu lebo to bola hroza. trimovat trimovat a furt to bolo za kazdym rozladene. Chlope chlope naco sa pitas ked si kupis potom DXe-čko. Rozhodol si sa pre spektrum, v pohode respektujem,tvoja vola a vyber. ale mal si si kupit to DXi-čko. |