autor | správa |
Lukan modelár Príspevkov: 241 Moje modely Poslať správu |
Od 13:00 - do max 17:00 môžem. |
JanoZelina660 modelár Príspevkov: 15 Moje modely Poslať správu |
lukan pridem o 13.00 |
Pa3k120 modelár Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu |
sewas rcčkáry neviete mi odporučit stranku (link) na expedičáky ? slovensko je predražené diki kludne aj do správy ak by to tu vadilo |
PIOUDY modelár Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu |
chlapi,mne to na tú stredu vôbec nevychádza,z ohľadom na počasie,ktoré bude v nedeľu celkom priaznivé,by som rád pokiaľ mi to správcovia (Lukan a Lukmil)dovolí zorganizoval menšie upratovanie na Trial trati, a potom zajazdíme,zraz by bol okolo 13 00 v Seredi,pokiaľ sa nik nezúčastní vyupratujem sám čo sa dá |
Rupeeert modelár Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu |
Ja nemožem cez víkend vobec(v sobotu ideme preč na celý deň a v nedelu má 1 ročik malá), takže aspoň zajtra by som rád behol, auto som práve dorobil. Kto, kedy, kam v stredu teda? |
Lukmil modelár Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu |
Ak bude prijatelne pocasie , budem zajtra od 13:00 V Seredi na drahe . V pripade nepriazniveho pocasia to necham na vikend , co si mozeme este dodatocne potvrdit . |
bladejac modelár Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu |
Ako to vyzerá dnes? |
Rupeeert modelár Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu |
Ta ideme do Serede ne? Ale na druhu |
Ja som tu uz od dvanastej |
plánujem ísť v piatok do Serede na trial trať odskúšať nové šasi na novom scoutovi,pridáte sa?budem tam už od 13 00 možno aj o niečo skôr |
Pa3k120 modelár Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu |
ja by som šiel v sobotu už tak 10 alebo 11 chcem aj pokecat lebo planujem expedičak ak by tam niekto teda bol |
2bad modelár Príspevkov: 62 Moje modely Poslať správu |
ja by som siel tiez pozriet do serede, ale zlomil sa mi zub na kolecku v diferaku, tak to nechcem moc zatazovat teraz.. ked budem pojazdny, tak by som prisiel prvykrat pozriet, ak teda mozem |
Kamil modelár Príspevkov: 708 Moje modely Poslať správu |
Keby v piatok alebo v sobotu prišiel aj Lukan, mohol by priniesť aj tie firemné samolepky, o ktorých sme hovorili naposledy. |
Zajtra - Sobota, kto ide a o koľkej? (Kamil, samolepky nosím pri sebe od vtedy, čo sme o nich hovorili ) |
ja som bol dnes a na zajtra mám už plány,ale v nedelu by som niekam šiel |