autor | správa | |
Rupeeert modelár Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu |
to je ono |
|
PIOUDY modelár Príspevkov: 931 Moje modely Poslať správu |
Mam 18 a myslím,że aj 17,19-donesiem ti |
|
ja som našiel len 21, 22... |
|
pitrus modelár Príspevkov: 92 Moje modely Poslať správu |
Zdar pani, dik za ochotu vsetkym. Lukmil mi doniesol 17,18,19 budem skusat ale obavam sa ze to stale nebude postacujuce. |
|
mám aj 13 a 14 ku ked sme na tejto nôte,nemáte niekto zbytočné 1.9 108mm 109mm 114mm gumy na expe? |
|
Lukan modelár Príspevkov: 241 Moje modely Poslať správu |
Našiel som čosi a ak dobre počítam je to 14 zubové |
|
tomas-guru modelár Príspevkov: 501 Moje modely Poslať správu |
Ja by som sa tiež pridal ale s brushless osminami asi ťažko ked už idete do nitry, nemate zbytočný 14, 15 zubovy pastorok ale mod 1? |
|
Lukmil modelár Príspevkov: 859 Moje modely Poslať správu |
Ahoj Tomas . Zbytocny nemam , ale v Conrade maju tieto moduly . http://www.conrad.sk/ocelove-ozubene-kolo-modelcraft-14-zubu-m1-otvor-3-2-mm.k240389?icc=Search&icn=240389 |
|
bladejac modelár Príspevkov: 638 Moje modely Poslať správu |
Páni na ako dlho, pripadne kedy by sa končilo? lebo ešte niečo poobede mám tak informatívne? |
|
Lukan modelár Príspevkov: 241 Moje modely Poslať správu |
re: bladejac stúpanie 297 m klesanie 297 m vzdialenosť 4.2 km čas 1:40 - to je automatom vyrátaný mapový turistický čas, ale nám to určite bude trvať dlhšie, možno raz toľko? |
|
Peter team RCPortál Príspevkov: 2167 Moje modely Poslať správu |
chlapci, nezdá sa vám 9:30 zbytočne skoro? počasie ráno je dosť studené.. a väčśina z nás musí ešte pricestovať.... keby sme sa zbehli tak okolo 10, aj tak asi do jednej dojazdíme a môžme isť na obed |
|
9:30-10:00 je podľa mňa v pohode, budeme mať dostatok času, ale zároveň nám ostane nedeľný čas aj na iné. Hlohovcani a cestujúci cez HC dáme stretko už v HC alebo sa stretneme v NR až? |
|
nič sa nedeje,ak prídeš aj niečo po desiatej,snád nevyrazíme bez teba pôvodne to bolo myslené,že zraz bude medzi 09 30 a 10 00 |
|
Peter team RCPortál Príspevkov: 2167 Moje modely Poslať správu |
Pioudy, v pohode.... ja som len kvôli počasiu myslel, že kam sa hnať ... ak sa dohodneme na pol desiatu,tak tam budem ..... |
|
Pa3k120 modelár Príspevkov: 335 Moje modely Poslať správu |
len aby nam to počasie vyšlo |