autor | správa | |
watson220 modelár Príspevkov: 1153 Moje modely Poslať správu |
aký hrubý a aký rozmer potrebuješ? |
|
Tocifan modelár Príspevkov: 180 Moje modely Poslať správu |
1,5-2mm 20x10 cm 2 kusy najmenej |
|
Pozriem v práci a zajtra dám vedieť.
Našiel som od 3mm a hrubšie. |
|
Tocifan modelár Príspevkov: 180 Moje modely Poslať správu |
dik za ochotu |
|
Zohnal som ti ten pertinax 2mm stačí ti rozmer 53,5x11cm ? |
|
xnokiax modelár Príspevkov: 110 Moje modely Poslať správu |
zdravim. chcel by som vyrobit novy ram - hornu a spodnu dosku na quadcoper. ma niekto material? idealne G10 alebo nieco podobne. preglejku velmi nechcem. a moznost aj to vyfrezovat? nakresy mam v dwg a dxf som okres pezinok tak niekde z okolia ak by sa dalo. daka |
|
pepeknamornik modelár Príspevkov: 17 Moje modely Poslať správu |
Ahojte, potreboval by som vyfrézovať 4 rebra z pertinaxu 2mm. Material dodám. Najlepsie z Bratislavy alebo okolia. Najde sa niekto? Dakujem |
|
Iceman modelár Príspevkov: 77 Moje modely Poslať správu |
Zdravím páni, potreboval by som zohnať niekoho s CNC frézou a najlepšie aj so sústruhom, ktorý by vedel vyrobiť zaťahovací podvozok na vetroň. Výkresy ako aj data v DXF formáte dodám. Materiál je prevažne AL ale su tam aj diely z mosadze (dalo by sa diskutovať o zmene materiálu) Podrobnejší rozpis v správe. |
|
marianr modelár Príspevkov: 1466 Moje modely Poslať správu |
Nájde sa frézar v Bratislave? Materiál sklolaminát, v podstate len vyvŕtanie dier s osadením pre ložisko. |
|
Blissko modelár Príspevkov: 2 Moje modely Poslať správu |
Ak by ste chceli frezovat diely na cnc, kludne sa ozvite. Rozsah pracovneho stola 1400x2000mm. Frezujem hlinik, drevo, plasty, karbon, kompozit.. |
|
marianr modelár Príspevkov: 1466 Moje modely Poslať správu |
Začal som od začiatku, odkazy sú nefunkčné. Tomuto nado mnou som posielal správu 4.4.2022 a ostala bez odpovede. Existuje nejaký človek čo by vyfrézoval pár kúskov z laminátu? |
|
vrato modelár Príspevkov: 234 Moje modely Poslať správu |
Skus oslovit Iceman, to je ten dalsi nad tebou. Je z malaciek, ale robi v Bratislave. Mne pomohol. |
|
Tatko modelár Príspevkov: 2 Moje modely Poslať správu |
Dobrý večer prajem! Na staré kolená som sa rozhodol, že sa naučím niečo nové. Kúpil som si cnc frézku s 3018. Postaviť ju nebol problém, oživiť trošku ťažšie, ale donúť ju aby urobila demoprogram to je zúfalstvo! Pracuje, ale nikdy ten program nedokončí. Jazyky a počítače sú pre mňa španielska dedina, bežné užívanie akotak mi ide, ale s týmto si bez pomoci neporadím. Chcem poprosiť, ak má s touto hračkou niekto skúsenosti, o radu. |
|
gunter modelár Príspevkov: 130 Moje modely Poslať správu |
CNC 3018 bez znalosti PC to nepojde. Nutne nainstalovat GRBL panel. https://www.sakul.cz/konfigurace-firmware-grbl/n https://www.youtube.com/watch?v=dQ4qgI_cS7I |
|
Tatko modelár Príspevkov: 2 Moje modely Poslať správu |
Dobrý večer prajem!Mám v tom nainštalované dva demoprogramy,,potrebujem hračku vyskúšať,ale nikdy žiadny nedokončí .Podľa predajcu je tam ten panel nainštalovaný.Spustím program,frézka pracuje pekne,ale po čase sa sa zastaví a pýta si reset aby pokračovala.Vždy začne od začiatku,nikdy sa nedá presvedčiť aby začala na pôvodných súradniciach.Ani po manuálnom nastavení. Za radu vopred Ďakujem |