autor | správa | ||
demolator24 modelár Príspevkov: 500 Moje modely Poslať správu |
Ahoj ľudia,
nepoznáte niekoho, kto sa týmto v SR zaoberá? Teda frézovaním výrezov na model . |
||
lv modelár Príspevkov: 2802 Moje modely Poslať správu |
http://www.modellhobby.tachometer.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=28 |
||
demolator24 modelár Príspevkov: 500 Moje modely Poslať správu |
Vďaka za link, už aj odpoveď mám od nich. Myslím, že dohoda bude, nejaké plány vo formáte dwg mám, vďaka ešte raz. |
||
lv modelár Príspevkov: 2802 Moje modely Poslať správu |
nemáš za čo |
||
wingis modelár Príspevkov: 1 Moje modely Poslať správu |
|
||
DaggyMAC team RCPortál Príspevkov: 1735 Moje modely Poslať správu |
Znovu oprášim túto tému. Má niekto kontakty alebo známych, kto dokáže rezať na CNC z DXF súborov? Ideálne z východného slovenska ale nerozhoduje to. |
||
igor21 modelár Príspevkov: 461 Moje modely Poslať správu |
To daggyMac: vies definovat aky rozsah prace potrebujes(mnozstvo atd) ? |
||
|
||
igor21 modelár Príspevkov: 461 Moje modely Poslať správu |
Mam znameho co ma vybavenie, ale musim najskor zistit ako stoji zo zakazkami a ci sa voboc bude chciet pustit do takej kusovky(s pravidla chce kazdy velku zakazku co je normalne vzhladom na cenu techniky). Dnes to zistim zajtra dam vediet. Nic neslubujem. |
||
Vďaka Igor, budem čakať. |
||
Sysring modelár Príspevkov: 20 Moje modely Poslať správu |
|
||
Škoda, že si nenapísal skôr, model je už takmer postavený, ale uložím si ťa medzi kontakty, nabudúce sa ti ozvem. |
||
Tak na toto forum som prišiel po dlhšej dobe, ale myslím, že ho už budem navštevovať častejšie. Tak ak bude mať niekto zaujem o CNC frezovanie profilov, nie je problem! |
||
watson220 modelár Príspevkov: 1153 Moje modely Poslať správu |
V akom programe musí byť plán aby si ho mohol vyfrézovať?
V akom programe musí byť plán aby si ho mohol vyfrézovať? |
||
Vstupom môžu byť akékoľvek súbory s vektorovou grafikou, alebo CAD štandardy
DXF,DWG,CDR (CorelDraw),PDF, AI, EPS a podobne. Je v podstate jedno v čom sa to urobí, ide len o to aby program, v ktorom sa model navrhuje mal výstup použiteľný pre konvetrovanie suborov aj na hore uvedené štandardy. Pri kreslení vo vektorovej grafike si však treba dať pozor na tzv. slučky, ktoré potom robia dalšie problémy a je potrebné vektory opravovať. |