Výrobca: | Hobbyking | Rozpätie: | 0 mm | Hmotnosť: | 0 g |
Kategória: | Lietadla - turbíny, EDF | Dĺžka: | 0 mm | Materiál: | EPO |
Motor: | 50mm EDF |
ID Modelu: AM3635 | Zobrazenia: 9899 | Pridané: 23. 11. 2013 o 18:50 | Autor: walkera
Autor | Správa | |
destelant modelár ![]() Príspevkov: 916 Moje modely Poslať správu |
hmmm... Ako stoji QBcko ? Dlho si o nom nic nenapisal... Presedlal si na turbinky ? |
|
walkera modelár ![]() Príspevkov: 1138 Moje modely Poslať správu |
QB-cko sa momentalne opravuje po tom ako si smerovka myslela ze je na tom nepotrebna... Ale nie je to az take hrozne.... |
|
Joba modelár ![]() Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
Slabo hádžeš ? ![]() |
|
Aj to je možné..ale myslím že mám už staré batérie (majú viac ako 2 roky) a tým pádom nemá motorček taký ťah aký by mal mať.... |
|
Joba modelár ![]() Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
JJ ![]() |
|
Dnes som s tým konečne vzlietol... bolo potrebné sa pri tom rozbehnúť ako som zistil ![]() ![]() |
|
hofoo7 modelár ![]() Príspevkov: 562 Moje modely Poslať správu |
Nechces ho predat ? Ak by bola dobra cena a poslal by si to postou tak ho kupim |
|
peterrc modelár ![]() Príspevkov: 1037 Moje modely Poslať správu |
Uz som sa ho aj ja pytal davnejsie ![]() ![]() |
|
hofoo7 modelár ![]() Príspevkov: 562 Moje modely Poslať správu |
Ja mam tiez doma jedno EDFko s delta kridlom a to neleti kvoli tomu ze lietam so setovou vysielackou na ktorej sa neda nastavit mix , toto som chcel najskor prerobit , ani mne moc nejde na chut lietat so stihackou ktora ledva leti. Tak ak nezmenil nazor objednavam turnigy 9x alebo 9xr , takto sa nepohnem dalej bez normalnej vysielacky. |
|
Ahoj, predať to nechcem lebo ten model mi daroval jeden modelár a darované sa nepredáva ![]() |
|
To čo som včera napísal k tomuto modelu beriem späť.. Dnes som ho rozbil.. ![]() ![]() ![]() |
|
palci72 modelár ![]() Príspevkov: 1057 Moje modely Poslať správu |
Musiš dať večšie baterie "s vyšším C" aby lepšie zvladali to velké zaťaženie....ak lietaš dlhšie na plny plyn tak ich rychlo vyťaháš a preto sa zohrievajú a EDF zrejme asi musíš večšinu letu ťahať na plny plyn.....nie? |
|
JJ aj ja si myslím že to je čiastočne tým no keďže ako všetci vieme (predpokladám ![]() ![]() |
|
mojo modelár ![]() Príspevkov: 292 Moje modely Poslať správu |
Na aké batérie lietaš? Ja mám mini edf F-86 , najlepšie lieta na 3s1p 860mAh.Lietal som aj na 1300 mAh nebolo to také "živé". |
|
peterrc modelár ![]() Príspevkov: 1037 Moje modely Poslať správu |
ako tú edf potvoru hádžeš? Tušim tiež vyskúšam tú L-36 ešte, dám jej šancu. |