Autor | Správa | ||
Attila modelár ![]() Príspevkov: 779 Moje modely Poslať správu |
parádne ![]() to som ani netušil že aj takto sa to dá zriešiť ![]() |
||
misho222 modelár ![]() Príspevkov: 1964 Moje modely Poslať správu |
Hehe ![]() ![]() takto ma to vyšlo na 30€ vrátane dopravy ![]() |
||
to je v pohode ![]() skadial si to objednával ak sa môžem spýtať ![]() |
||
svetelný modul som mal z Hk tak ako si mi poradil, a toto je tiež odtiaľ ![]() http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21430__Hobbyking_IOS_Android_4CH_WiFi_Receiver.html?strSearch=wifi |
||
diki ![]() možna že aj ja vyskúšam ako je na tom s citlivosťov ? |
||
To zatiaľ neviem veľmi posúdiť, ešte to mám len krátko a dá sa tam aj niečo ponastavovať, takže ešte to nemám doladené. Nateraz sa mi to zdá byť trochu necitlivé a nepresné, ale k pomalému autu je to v pohode, určite by som s tým zatiaľ nelietal ![]() v každom prípade to je pre mňa perfektná voľba, pre Tatru je to citlivosťou určite postačujúce ![]() |
||
aha ![]() lietať neplánujem ani ja ![]() ![]() ![]() možna to vyskúšam na jednom modeli bo chcem spraviť jeden ťahač pre modeli ![]() nie kamion len normálne auto ![]() |
||
Pri počte tvojich modelov by si už niečo také aj potreboval ![]() Myslel som že na ťahanie použiješ tú 815 čo si robil ![]() Ja som chcel 4 kanály hlavne preto že plánujem do T148 aj navijak a chcem ho mať aj normálne ovládaný ![]() |
||
aktualne mam len jeden ![]() tie som len mal ![]() tá 815-ka bola dosť nevydarená ![]() nápravy to moc nezvládali lebo aj ja som to nato plánoval |
||
Mne sa tá tatra veľmi páčila, ale asi aj preto že som na tie "naše" autá úchyl ![]() Čo bolo nápravám? veď si tam mal tuším nejaké tuhé nápravy nie? Prípadne veď koľko sa mi zdalo tak máš sústruh, tak si kúp plány od Hanysa a spravíš podvozok čo zvládne všetko ![]() |
||
tak to sme dvaja ![]() ![]() ![]() malo to napravy z himoto buggy a nebolo to stavané na 6-7kg ![]() rozmíšlal som nad niečim takým ![]() |
||
No porozmýšľaj, tu na portáli je viacero tatroviek na Hanysovom podvozku ![]() Veď Waldas to má úplnú zverinu, on tam má naložené podľa mňa viac ako 15kg ![]() Ale to je už dohnané do šialenosti ![]() ![]() Myslím že je tu viac ľudí čo by ti s hanysovým podvozkom vedeli keď tak aj poradiť ![]() Moja tatra je ľahučká, cca 5kg a max nosnosť je ďalších 4kg, ale tu už je na dorazoch, a o pružení sa už vtedy nedá hovoriť ![]() |
||
no ale 6-kolka je iná než 4-kolka ![]() uvidíme ako natom budeme finančne ![]() |
||
Prizrak modelár ![]() Príspevkov: 1168 Moje modely Poslať správu |
to čo bol za vysielač za 200€ ![]() |
||
6 kolka ale zvládne oveľa viac ![]() Jasne že treba riešiť aj financie, veď je to aj tak neustále sypanie peňazí ![]() Podľa toho čo som si už stihol odsledovať, tak keby som mal 4x4 tak nezvládne ani polovicu z toho čo už teraz zvládla a to ešte nemám všetko dokončené ![]() V každom prípade som zvedavý aký projekt vymyslíš ![]() Kasňu tatry si snáď nevyhodil...
Čokoľvek, v dobe keď som hľadal tak sa mi zdá že všetko bolo o dosť drahšie ![]() ![]() ![]() Keď som teraz pozeral, tak som našiel 4ch volantovky už od 100€ (samozrejme najlacnejšie verzie...) |