Autor | Správa | ||
Attila modelár Príspevkov: 779 Moje modely Poslať správu |
parádne to som ani netušil že aj takto sa to dá zriešiť |
||
misho222 modelár Príspevkov: 1964 Moje modely Poslať správu |
Hehe ja som chcel zvlášť ovládať smerovky a prípadne navijak, ale dať 200€ za 4ch jazdený ovládač som nechcel ani za svet takto ma to vyšlo na 30€ vrátane dopravy |
||
to je v pohode skadial si to objednával ak sa môžem spýtať |
||
svetelný modul som mal z Hk tak ako si mi poradil, a toto je tiež odtiaľ http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__21430__Hobbyking_IOS_Android_4CH_WiFi_Receiver.html?strSearch=wifi |
||
diki možna že aj ja vyskúšam ako je na tom s citlivosťov ? |
||
To zatiaľ neviem veľmi posúdiť, ešte to mám len krátko a dá sa tam aj niečo ponastavovať, takže ešte to nemám doladené. Nateraz sa mi to zdá byť trochu necitlivé a nepresné, ale k pomalému autu je to v pohode, určite by som s tým zatiaľ nelietal v každom prípade to je pre mňa perfektná voľba, pre Tatru je to citlivosťou určite postačujúce |
||
aha lietať neplánujem ani ja možna to vyskúšam na jednom modeli bo chcem spraviť jeden ťahač pre modeli nie kamion len normálne auto |
||
Pri počte tvojich modelov by si už niečo také aj potreboval Myslel som že na ťahanie použiješ tú 815 čo si robil Ja som chcel 4 kanály hlavne preto že plánujem do T148 aj navijak a chcem ho mať aj normálne ovládaný |
||
aktualne mam len jeden tie som len mal tá 815-ka bola dosť nevydarená nápravy to moc nezvládali lebo aj ja som to nato plánoval |
||
Mne sa tá tatra veľmi páčila, ale asi aj preto že som na tie "naše" autá úchyl Čo bolo nápravám? veď si tam mal tuším nejaké tuhé nápravy nie? Prípadne veď koľko sa mi zdalo tak máš sústruh, tak si kúp plány od Hanysa a spravíš podvozok čo zvládne všetko |
||
tak to sme dvaja malo to napravy z himoto buggy a nebolo to stavané na 6-7kg rozmíšlal som nad niečim takým |
||
No porozmýšľaj, tu na portáli je viacero tatroviek na Hanysovom podvozku Veď Waldas to má úplnú zverinu, on tam má naložené podľa mňa viac ako 15kg Ale to je už dohnané do šialenosti pred ním klobúk dolu Myslím že je tu viac ľudí čo by ti s hanysovým podvozkom vedeli keď tak aj poradiť Moja tatra je ľahučká, cca 5kg a max nosnosť je ďalších 4kg, ale tu už je na dorazoch, a o pružení sa už vtedy nedá hovoriť |
||
no ale 6-kolka je iná než 4-kolka uvidíme ako natom budeme finančne |
||
Prizrak modelár Príspevkov: 1169 Moje modely Poslať správu |
to čo bol za vysielač za 200€ |
||
6 kolka ale zvládne oveľa viac Jasne že treba riešiť aj financie, veď je to aj tak neustále sypanie peňazí Podľa toho čo som si už stihol odsledovať, tak keby som mal 4x4 tak nezvládne ani polovicu z toho čo už teraz zvládla a to ešte nemám všetko dokončené V každom prípade som zvedavý aký projekt vymyslíš Kasňu tatry si snáď nevyhodil...
Čokoľvek, v dobe keď som hľadal tak sa mi zdá že všetko bolo o dosť drahšie a to nie je tak ďaleko- cca rok späť keď som začal dohľadávať elektroniku Keď som teraz pozeral, tak som našiel 4ch volantovky už od 100€ (samozrejme najlacnejšie verzie...) |