autor | správa | |
jaroslavs modelár Príspevkov: 104 Moje modely Poslať správu |
bohužial to je trochu od ruky |
|
EcoOne modelár Príspevkov: 512 Moje modely Poslať správu |
Veľmi Vám ďakujem za ochotu a info, cením si to, škoda že nebývam po ceste .) |
|
Joba modelár Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
Piloti do 18 rokov to majú u nás za darmo |
|
EcoOne modelár Príspevkov: 512 Moje modely Poslať správu |
Dobrý deň prajem, chcem poďakovať členovi RCPortal letiska Jaroslavs že ma dnes zobral zo sebou na letisko a mohol som si skúsiť polietať po 15mesačnej prestávke. Som Vám velmi vdačný. Teraz ma čakajú povinnosti, zaplatit poplatok, poslať prihlášku +zaplatiť členské atd... Dúfam že som nebol veľmi ukecaný, doma som cele dni sam. Plus som stretol ludi ktorý ma už poznaju .) S Pozdravom |
|
bogo modelár Príspevkov: 963 Moje modely Poslať správu |
Super,ze si zacal lietat.Drzim palce! |
|
marianr modelár Príspevkov: 1466 Moje modely Poslať správu |
z iného fóra geo (15.05.2017 11:12:37): Stavaním vo Vajnoroch sa myslí na bývalom Vajnorskom letisku, toho času využívané najmä modelármi, psíčkarmi a pod. http://zpravy.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/cesi-v-bratislave-postavi-ctvrt-za-desitky-miliard-1332406 https://ekonomika.sme.sk/c/20532705/cesi-v-bratislave-chystaju-megainvesticiu-postavia-novu-obytnu-stvrt.html?ref=trz#axzz4h8UgkfCX http://zpravy.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/cesi-koupili-projekt-na-vystavbu-nove-ctvrti-v-bratislave-1291747 |
|
Cize buducnost modelarskeho letiska je ohrozena? Co potom? Da sa casovo teraz konkretne a seriozne povedat kolko bude to modelarske letisko fungovat? |
|
marianr modelár Príspevkov: 1466 Moje modely Poslať správu |
Ohrozená je odvtedy čo to vajnorská starostka predala 2 týždne pred voľbamy, dovtedy bola proti. Vyzerá to že už je zmenený územný plán a može sa betónovať. |
|
skaredy správca letiska RCPortál Príspevkov: 251 Moje modely Poslať správu |
Ahojte,túto informáciu už máme asi rok.Som v kontakte zo zástupcom firmy a celý projekt začína od znova pôvodné plány zmietli zo stola.Je to ako bolo aj v tlačových správach dlhodobý proces hlavne pre naviazanosť na inú výstavbu-obchvat,kanalizácia,rozšírenie nadjazdu nad železnicou atď...Presne časovo to nevie nikdo... Rasťo |
|
flyabit modelár Príspevkov: 187 Moje modely Poslať správu |
Na slovensku sa da iba pit. To je jedina aktivita , ktoru moze clovek na slovensku bez potiazi robit. |
|
No dobre, ale vie niekto o nejakom nahradnom mieste ak by Vajnory padli? Kde by sa dalo chodit lietat,pripadne kde by sa Vajnorsky klub presunul? |
|
pgrno modelár Príspevkov: 164 Moje modely Poslať správu |
To staci riesit az ked sa to stane. Tak skoro to podla mna nebude. Ked si precitate co vsetko tam chcu tak moc realisticke mi to nepride. |
|
flyabit modelár Príspevkov: 187 Moje modely Poslať správu |
No chcel som si podat prihlasku, ale teraz ked neviem ako dlho by letisko fungovalo tak vaham . Platit 100 € zapisne + clenske za jeden , alebo dva roky fungovania je pre mna neekonomicke . V bratislave (male b lebo je to taka mala diera ) asi ani nie je ziadna plocha. Viem ze sa chodi dakam k zrusenemu baumaxu a da sa tam dohodnut s majitelom. |
|
Majko2002 modelár Príspevkov: 1003 Moje modely Poslať správu |
Wau. Ďakujem Joba. Až teraz som si tvoju odpoveď všimol. Ďakujem rád prídem niekedy. No a teraz K veci. Vidím že sa to letisko Rc zatvoria žiaľ kvôli nejakému blbemu obchvatu. Ale... Prinášam voľnú plochu, kde sa dajú púšťať Rc lietadla. Neďaleko Vrakune je pole, na ktoré chodí takmer každý. Niekedy sa tam potuluju modelári ( najčerstvejšie som videl modelara s deltou ale bol aj jeden modelar ktorý mal fanúšikov cuba a nejaký Rcelektro Vetron.) ale aj občas chodia tu venčiť psov ale iba V okolí železničnej trate. Miesta na lietanie je tam dosť. PS. Ak by sa letisko zatvorilo čo nieto z nás nechce je tu plocha na pišťanie Rc lietadiel. 48.143572,17.219293 Letu zdar |
|
Joba modelár Príspevkov: 1405 Moje modely Poslať správu |
Najbližších 5 rokov nie je dôvod riešiť letisko potom sa uvidí |