autor | správa | ||
Tibor889 modelár Príspevkov: 997 Moje modely Poslať správu |
daj foto, ako si to poriešil. |
||
Kenny McCormick modelár Príspevkov: 499 Moje modely Poslať správu |
Kdesi som zachytil, ze sa predavala aj verzia s reglom roxxy od Robbe/Align, ale hlavne s castle cremations, co sa posielaju na kontrolu a ktoviecoeste s nimy robia... Nove by mali byt nejake V2 verzia reglu CC... |
||
|
||
Myšiak modelár Príspevkov: 207 Moje modely Poslať správu |
Tibor co si tam dal namiesto 3GXka? Bestiu? |
||
Ano je tam beastx ver 1, zatial |
||
shani modelár Príspevkov: 252 Moje modely Poslať správu |
Zdravim Vas Pani,podaktori mate plnu hubu reci ohladom plochy,rad by som sa Vas spital, kde ste boli ked sa kosila tato a viete vobec kto jun kosil??????????? potom mozete rypat do Emana, ale Vas to asi ani nezaujima ,ved najlahsie je prist,polietat a ist dalej, ved nejaky blbec sa zasa najde co to na buduce pokosi.Tak sa trosku nad sebou zamyslite. |
||
poison modelár Príspevkov: 3389 Moje modely Poslať správu |
Ale tu nejde o kosenie ale o nezmyselne robenie letiska o par metrov dalej - ked bude vecer svietit slnko tak Ti budem lietat nad hlavou? Ved urcit nejake pravidla a organizovat to trosku je predsa hlavne na domacich. Verim tomu ze ked spravis nejaky rozpis a to kosenie vide na hocikoho nikto nepovie ani pol slova. Ved nemozem prist ako cudzi clovek a len tak zacat krovinorezovat, rubat a veci podobne. Ved nech to ma aj trosku hlavu a patu. Viem ze narazas na mna ale vsimni si ze prvy som napisal aby bola brigada len ked si uvedomis ze kde by sme To vyrubali aky by to malo vyznam. Ja si myslim ze ked uz nieco - tak by sme sa mali stretnut viacery na letisku vsetko zvazit a vybrat nalepsie a rozumne riesenie. A panovi Emanovi sa ospravedlnujem. Ale Trosku to treba lepsie premysliet. JA PRIDEM NA BRIGADU A KOSIT RAD. |
||
igor21 modelár Príspevkov: 461 Moje modely Poslať správu |
Nie my by sme len lietali a kosenie nas nezaujima. Aj Hajzli musia byt na svete nie ? S pozdravom ...do Skosenia |
||
Cimak a jeho REXO http://www.youtube.com/watch?v=OOWcWIMVVGQ Video je horsej kvality bolo to narychlo |
||
Audino modelár Príspevkov: 2521 Moje modely Poslať správu |
Hmmmm,ako raz odpovedal jeden nas kolega,ktory bol zdrbany za to ze lieta na sukromnom pozemku-Aaale,saaak je liiitam nad pozemkom!
Takze nech si pan Eman vykosi svoju plochu na pristatie a vy si vydupajte svoj 1m stvorcovy. |
||
Audino modelár Príspevkov: 2521 Moje modely Poslať správu |
Takze cimak a rex?hmmmm,kuuurwaaaa ,44 az 59 sekunda!to zvlaadnem!hahahhah |
||
papaya modelár Príspevkov: 1235 Moje modely Poslať správu |
nemozem si pomoct ale toto procko sa im naozaj vydarilo, uplny cumel. |
||
savo modelár Príspevkov: 731 Moje modely Poslať správu |
že ďalší do align klubu!!! ps timák! vipadá, že to lieta fajnovo!! na to že je to stock! elááááááááájn |
||
Timo modelár Príspevkov: 1248 Moje modely Poslať správu |
Nahral som do 3GXka novú verziu 1.2 poladil som ho a dal som jeden štart. Môžem povedať že už sa ho nechytím lebo ide parádne a som spokojný. Na 12S je to raketa a najviac ma teší že to lieta na lipolky z Protosa 2800mAh akrobačku 4,5 min. a zostane v nich 18-20% Ked bude dobré počasie natočíme s Poisonom celé video. |
||
Uz sa na to tesim. Frr Frrrrr Som rad ze to 3GX funguje uvidime ako pojde na 500 vke. |