autor | správa | |
kuro99 modelár Príspevkov: 2161 Moje modely Poslať správu |
Zdeno a uz letelo to DFC ? Ci si to mal este len na "stojanke" ? |
|
Timo modelár Príspevkov: 1248 Moje modely Poslať správu |
Tak hlavná zmena je že rám je užší, ďalej šíkmé prevody a DFC hlava. |
|
Marek1 modelár Príspevkov: 1068 Moje modely Poslať správu |
||
mravecm1 modelár Príspevkov: 608 Moje modely Poslať správu |
no to vobec nevyzera dobre |
|
Jiri modelár Príspevkov: 749 Moje modely Poslať správu |
||
Marek1 modelár Príspevkov: 1068 Moje modely Poslať správu |
||
pkotatko modelár Príspevkov: 254 Moje modely Poslať správu |
Ja nevim, vzdycky vymysleji nejakou kokotinu. Takhle zeslabene a zrovna tam, kde bych predpokladal, ze se to bude kroutit pod zatezi. Achjo. |
|
martin.b modelár Príspevkov: 1066 Moje modely Poslať správu |
Tareq sa rozhodol ze je cas tyrat vase oblubene masinky vid http://helidaily.com/video-tareq-al-saadi-flying-his-align-trex-700e-dfc/?ref=nf dokonca aj vysielacku zmenil.... |
|
papaya modelár Príspevkov: 1235 Moje modely Poslať správu |
Tareq konecne dospel a zacal pouzivat poriadne radio. Fakt by som rad vedel co tam mal za bezpadlo doost pochybujem ze je tam 3GXko. |
|
Brano team RCPortál Príspevkov: 3266 Moje modely Poslať správu |
Normalne mi spatne prislo, ako som to videl Ten snad ani chvilu neleti rovno.. |
|
mravecm1 modelár Príspevkov: 608 Moje modely Poslať správu |
Snad sa Tareq neurazi ... ale nato sa vazne neda pozerat. Som si isty, ze s jeho schopnostami by vedel zalietat naozaj krasne, keby chcel. Ale on miesto toho predvadza stale nechutnejsie zachvaty. Ako to tak sledujem, tak cim viac dokaze, tym menej sa da nato pozerat ;( |
|
Ludo_ZA modelár Príspevkov: 567 Moje modely Poslať správu |
Mne sa to páči, heh. |
|
martin.b modelár Príspevkov: 1066 Moje modely Poslať správu |
ja som nevravel ze sa mi to paci (uprimne nevydrzal som ani do polovice). ale jemu asi presne o toto ide... lietat co najdivokejsie bez ohladu na to ci sa my na to vydrzime pozerat alebo nie. dozvie co tam ma za bezpadlo to nenapadne zamlcali .. ale pekna snaha alignu spravit si promo na novu 700 |
|
kuro99 modelár Príspevkov: 2161 Moje modely Poslať správu |
Martin.b pozri si trhovy podiel align vs ostatni. Preco myslis ,ze tak nedupu do PR ako ine znacky ? Add Tarek + align, nuz align chrli heliny trosku vo vacsom tempe ako sab a tam to jeho rozbijanie nebude take citelne Add Lietanie Tareka. Kazdenu sa ine paci. Fakt je ,ze ten chlap to dohnal do ultra extremu. Schopnosti obdivujem, prejav sa mi nepaci. Tak ci onak, dnes je to "moderne" a tak "plavaju" s prudom. Resp. miernymi subliminalmi "programuju" spotebitela. Ved co je lepsie pre heli biznis ako ked bdeme chciet lietat ako tarek Spotrebaaaaaaaaaa Add masina, vela veci povylepsovali, potiahli dalej, nieco opomenuli (3gx). Cas ukaze kam toto cele pojde. |
|
benko modelár Príspevkov: 1259 Moje modely Poslať správu |
Lieta hlavne s CGY, pre viac info si pozri jeho Facebook http://www.facebook.com/photo.php?fbid=315503788545837 |