autor | správa |
icis modelár Príspevkov: 12 Moje modely Poslať správu |
caute skusim aj prist ked mi to vide.ja chodievam jazdit vacsinou na velke kosariska je tam obrovska strkova plocha jemny hruby strk piesok skoky a pristresok z paletami ale rad skusim aj tie vajnory |
LubosK modelár Príspevkov: 101 Moje modely Poslať správu |
tak to aby si nebol sklamany. Ideme sa len pozriet ci sa tam niekde neda pojazdit...myslim ze okrem motokrosu tam ziadan draha pre autickarov nieje, teda ak si ju sami nevyjazdime. |
jozin-b modelár Príspevkov: 221 Moje modely Poslať správu |
Chodím na Vajnorske letisko lietať. Žiadna dráha tam nieje. Je to iba rovné pole - trávnatá oblasť. Sú tam iba vyšlapane chodníčky od psickarov. Dráhu treba vybudovať. Parkovať sa dá bud priamo kdekoľvek na letisku, alebo na parkovisku Tesca. |
BoroX modelár Príspevkov: 287 Moje modely Poslať správu |
Ahojte, stále bez slasha, ale s malým revom som tam. Nejaké 2-3 plastové fľašky miesto kužeľov hodím do kufra. |
Rasto-2001 modelár Príspevkov: 628 Moje modely Poslať správu |
|
No vidim ze si nejaku drahu spravime |
No čo robíme ? |
A ide sa teda na to letisko ci k tomu nay pod most ci to nebude na tom letisku komplet rozbahnene aby sme neboly blatovi az za usami |
k nay pod most to kde ? |
Letisko bude v pohode, pôjdem pozrieť a o 14-tej napíšem |
Ak bude letisko moc rozblatene tak skusime pod most pi Nay: https://goo.gl/maps/DupoMwiq2Fy |
marekk modelár Príspevkov: 634 Moje modely Poslať správu |
Ja by som siel pojazdit v nedelu okolo 10-30 v petrzke za ekonomicku pod most , prida sa niekto? Minuly rok som prevetral slasha 1x, tak by som to tento chcel zlepsit |
|
ok o tej stvrtej? |
V nedeľu nemôžem .... ale snáď v iný dátum sa mi podarí. Tak pod most pri najku je tam budem niečo pred 16tou ak sa podarí |