autor | správa | |
ajko25 modelár Príspevkov: 212 Moje modely Poslať správu |
áno už sa upploaduje |
|
WiiPro modelár Príspevkov: 1516 Moje modely Poslať správu |
noo ja uz mam tiez elektroniku pokupenu ale lenivost je silnejsia a nedovoli mi to tam nahodit. zachvilu zmenime nazov na lietanie-jazdenie HC-TT-PN a okolie |
|
mate to to tam už 1080p kvalite |
|
Rupeeert modelár Príspevkov: 965 Moje modely Poslať správu |
Aj tak to neni kam hnať pokiaľ je vonku takto zima... najlepšie obdobie na stavbu-zima. Ajko teraz to už vyzerá inak , teším sa na tie rýchle prejazdi okolo teba a sneh všadeeee v tej vysokej kvalite to bude brutaaaaaaalne podla mňa |
|
54 min zostava ale je to už omnoho lepšie hlavne tie drifti trx ,smutná sprav je že som nenahrával keď išiel trx po dvoch |
|
Oooooooooo tak to je smola... a tak nebol čas, všetci sme naň pozerali a smiali sa najvác bolo vždy keď zastal a jedna strana kolies sa točila ešte stále dúfam že aj Lukinovy sa lúbilo zimné pojazdenie v HC, či? |
|
Praveze ked je sneh je mensia pravdepodobnost ze to samokridlo znicis |
|
Ale aj vačšia že padneee inak zabudol som vám povedať, dnes mi prišla zásielka z Gearbest-u ,jasneže polovičná(prišlo len servo do expedičáku, alarmy nie...) a to podaná a zaplatená 19. októbra... Nikdy viac... |
|
|
|
|
|
Super, konečne máme riadnu video dokumentáciu z jazdy ,nie že by to bolo podstatné, ale tak ako ma baví si dobre zajazdiť a stretnúť sa s vami, tak ma baví si v pohodlí domova sadnúť pred takto pekne spracované videá a v klude sa kochať. Ďíki. P.S. to zladenie je super, vyzerá to jak keby sme roky driftovali už a spolu |
|
snažil som sa |
|
lukx modelár Príspevkov: 252 Moje modely Poslať správu |
A hento co som sa tam tocil na dvoch kolesach si tam nedal? |
|
nemam to |
|
lukx modelár Príspevkov: 252 Moje modely Poslať správu |
Jak je to mozne? Sak to bolo ultimativne... |