autor | správa |
PKsoo modelár Príspevkov: 723 Moje modely Poslať správu |
Presne tak, ak su tam baterky ide to cez swispost a ty su cca o tyzden pomalsi ako klasicka doporucena zasielka, ale nemyslim si ze je to vlak ( v tracku pisu prilety - odlety). Dokonca som raz s nimi mal problem ze som si zasielku musel ist preclit osobne na letisko do BA a to som ziadne clo neplatil, iba DPH Nasa posta je proti nim turbo vymakana firma. Prave kvoli tomuto sa snazim vyvarovat nakupu vacsich bateriek z HK, male prejdu aj bez cla a DPH, cize nejdu na colnicu . |
bk modelár Príspevkov: 141 Moje modely Poslať správu |
Necital som celu diskusiu tak otazka kde si pozriem kde je balik ak mam ID objednavky? dal som si to poslat do Swajcu. |
BrAtKo modelár Príspevkov: 650 Moje modely Poslať správu |
Na hobbykingy pri tvojej objednavke mas priamo linku na tracking, ale inak bohate staci ak cislo zasielky das na www.posta.sk - sledovanie zasielok. |
Next modelár Príspevkov: 116 Moje modely Poslať správu |
Dnes naskladnenie Turnigy 9x o 11:01 a o 11:11 vypredané, ale stihol som |
kvides modelár Príspevkov: 23 Moje modely Poslať správu |
Čo a ako treba poslať na colnicu,keď zadržia zásielku zhruba za 85 euros???? |
redix modelár Príspevkov: 1947 Moje modely Poslať správu |
pripravit si zhruba 17 euros |
kvides modelár Príspevkov: 23 Moje modely Poslať správu |
To mi je jasné ,ale ako dostať faktúru s HK,poprípade s PayPalu a deklarovať to na colnici? |
Nezbeda modelár Príspevkov: 241 Moje modely Poslať správu |
Buď to oskenuješ a pošleš na email, alebo vytlačíš a pošleš poštou. Adresu kde to máš poslať, colnica doručí poštou. Je ešte 1 možnosť isť na colnicu osobne. |
hellpete modelár Príspevkov: 405 Moje modely Poslať správu |
Caute ja som objednaval cez hk aku turnigy nanotech 4ks 7600.Dal som to do 2 balikov po 2ks cena 1 balika 83€ a po 14dnoch prislo v pohode.Jedine sa mi nepacilo,ze to dali ako balik do vlastnych ruk.A to som uz parkrat objednaval z hk. |
Bumpy_SK modelár Príspevkov: 1301 Moje modely Poslať správu |
vzdy to je balik do vlastnych ruk, snad len najlacnejsia 100g posta nie |
marek-2954 modelár Príspevkov: 807 Moje modely Poslať správu |
čaute objednal som si veci na loď z HK a mam dve veci v externom splade do kedy bi maly doplniť sklad bolo pisané že 7-30dny už je to 29dný a stale nič |
redix modelár Príspevkov: 1947 Moje modely Poslať správu |
...by...dni |
niekto caka aj 6-7 tyzdnov ak to neni na sklade a pokym to este prid to mas dalsie 2-3 tyzdne holt je to cina.inak radsej vzdy pockat kym to bude na sklade a potom objednat. |
marek-2954 modelár Príspevkov: 807 Moje modely Poslať správu |
Rozmišlam že tie 2 veci vyhodím s košika a nechem nech mi pridu aspom tie ostatné veci a tie 2 veci dám n adruhu objednávku |
To bude najrozumnejsie,nastav si strazneho psa a ked to naskladnia objednaj. |